Libnet.ro
UNICEF

16:15

Care sunt companiile cu cei mai multi miliardari din lume

Adevărul Adevărul,
Care sunt companiile cu cei mai multi miliardari din lume

In 2016 exista 2. 188 de miliardari in intreaga lume, potrivit unui raport intocmit de Hurun, o firma din Shanghai care face anual cercetari despre cei mai bogati oameni din lume, transmite Business Insider. continuă pe Adevărul

VIDEO Un urs, un tigru si un leu cu un trist trecut comun sunt acum cei mai buni prieteni

Un urs, un leu si un tigru sunt cei mai buni prieteni, ei impartasind un trecut traumatizant comun, scrie The Guardian.

Business Report: Topul cladirilor de birouri in care lucreaza cei mai multi corporatisti; Cum si-au impartit harta Romaniei companiile de avioane low-cost; Gaura de la pensii depaseste in premiera 4 miliarde de euro - 2,6% din PIB

Preturile apartamentelor sparg un prag psihologic. Luna trecuta, piata imobiliara a spart un prag psihologic. Pretul mediu al apartamentelor din marile. Recoltarea banilor europeni, ingreunata de birocratie si de lipsa confinantarii. In primul exercitiu financiar al Programului National.

UPDATE: Mai multi copii din localitatea Pechea au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Directia de sanatate publica a activat sistemul de alerta

19 elevi cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, din comuna galateana Pechea, au ajuns, vineri seara, la Spitalul de Copii din Galati cu toxiinfectie alimentara.

UPDATE: Mai multi copii din localitatea Pechea au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Directia de Sanatate Publica a activat sistemul de alerta

19 elevi cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, din comuna galateana Pechea, au ajuns, vineri seara, la Spitalul de Copii din Galati cu toxiinfectie alimentara.

Topul produselor pe care isi cheltuie averea cei mai bogati oameni ai lumii FOTO

Cea de-a X-a editie a raportului Knight Frank Welth, care indica pe ce isi cheltuie averile bogatii lumii, a fost lansata saptamana aceasta. Masinile, diamantele, dar si alte obiecte de lux ii determina pe cei mai instariti oameni din lume sa scoata sume colosale din buzunare.

Cei mai sexi actori de la Hollywood

Cei mai sexi actori de la Hollywood sunt veteranii cinematografiei. Un sondaj realizat de revista People arata clar ca marii actori nu imbatranesc niciodata, ci devin mai sexi pe masura ce trece timpul.

13 cupluri de la Hollywood care sunt istorie acum

Straluceau pe covorul rosu, aveau lumea la picioare iar blitzurile aparatelor foto o luau razna ori de cate ori ieseau in public. Erau cele mai cunoscute cupluri din lume iar fanii asteptau cu sufletul la gura vestea nuntii. Unii au ajuns in fata altarului, dar nu au reusit sa ramana sot si sotie pana cand moartea urma sa ii desparta, asa cum au jurat in fata preotului. Altii, mai putin norocosi, nu au trecut testul timpului si s-au despartit inainte de ziua cea mare.

Cel mai scump hotel din lume

Cel mai scump hotel din lume a fost construit in Macau. Iata cum arata impresionanta constructie si cum este amenajata. A costat 1,4 miliarde de dolari.

INFOTRAFIC. Aglomeratie pe mai multe drumuri din tara

Traficul este ingreunat pe mai multe drumuri din tara. Politia le recomanda soferilor sa circule cu atentie si sa respecte indicatiile agentilor rutieri.

Pretul cuprului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Pretul cuprului a crescut ieri, la Bursa Metalelor din Londra LME), pana la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni, pe fondul sporirii apetitului la risc in baza semnelor de redresare a pietei imobiliare din China, a unor date economice imbunatatite privind SUA si a avansului din ultima vreme a cotatiilor petroliere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )