Libnet.ro
UNICEF

18:00

Care sunt pasii formarii unui nou Guvern dupa demisia lui Ponta

Hotnews Hotnews,
 Care sunt pasii formarii unui nou Guvern dupa demisia lui Ponta

Dupa demisia lui Victor Ponta din functia de premier trebuie parcursi mai multu pasi pana la constituirea unui nou Guvern. Potrivit articolului 107 din Constitutia Romaniei, presedintele va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a indeplini atributiile primului-ministru, pana la formarea noului Guvern. Practic, conform Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis poate numi premier interimare pe oricare dintre membrii Guvernului demisionar, nu neaparat pe Victor Ponta. Perioada de interimat este de cel mult 45 de zile. Intre timp, presedintele trebuie sa inceapa negocieri cu principalele partide parlamentare pentru formarea unui nou Guvern. continuă pe Hotnews

Iurie Leanca crede ca mai sunt sanse ca PLDM sa vina la masa de discutii pentru formarea unui nou Guvern

Deputatii din PLDM trebuie sa dea dovada de maturitate politica, sa accepte anumite greseli, sa traga o linie si sa se aseze la masa de negocieri, este de parere presedintele PPEM, Iurie Leanca, transmite IPN.

Ludovic Orban (PNL): E sansa unui nou inceput, posibile alegeri anticipate

Ludovic Orban PNL) a declarat miercuri, dupa demisia premierului Victor Ponta, ca e sansa unui nou inceput si a evocat posibilitatea alegerilor anticipate.

Lista ministrilor care pleaca odata cu Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca isi depune mandatul si ca spera ca demisia Guvernului sau satisface cerintele oamenilor care au fost in strada. Pana la momentul formarii unui nou guvern,.

Partidele chemate, joi, la negocieri la Cotroceni. Care este programul

Partidele parlamentare au fost invitate, joi, de presedintele Klaus Iohannis, pentru negocieri cu privire la formarea unui nou guvern.

Klaus Iohannis a invitat partidele la consultari pentru desemnarea unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele politice la consultari, dupa demisia lui Victor Ponta, pentru desemnarea unui candidat pentru functia de premier.

Sute de oameni au venit din nou sa doneze sange la Centrul din Bucuresti. Care sunt nevoile din spitale

Peste 100 de oameni au venit, duminica dimineata, de la ora 7. 30, la Centrul de Transfuzie Sangvina CTS) Bucuresti, pentru a dona sange pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, dupa ce sambata s-au inregistrat peste 1. 000 de donatori la centru si in spitalele din Capitala, potrivit Mediafax.

TOP: scenarii de groaza care sunt o adevarata bomba cu ceas in Romania

Evenimentul tragic petrecut la finalul saptamanii trecute, in care zeci de persoane au murit si alte peste o suta se afla in stare grava, este un mare semnal de alarma fata de foarte multe nereguli peste care autoritatile trec nepasatoare.

UPDATE. Cei trei patroni ai clubului Colectiv, audiati la Parchet. Care sunt acuzatiile

Cei trei actionari ai clubului Colectiv au fost chemati la audieri, luni, la Parchetul General, in dosarul deschis in urma incendiului din clubul Colectiv, in care au murit 30 de persoane. Totodata, procurorii continua si audierile martorilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )