Libnet.ro
UNICEF

08:30

Care sunt primele 5 cele mai bune telefoane ale momentului si ce preturi au

Adevărul Adevărul,
Care sunt primele 5 cele mai bune telefoane ale momentului si ce preturi au

Smartphone-urile domina piata mondiala de tehnologie, iar marile companii propun in permanenta design-uri noi si caracteristici inovative care sa determine consumatorii sa le inlocuiasca periodic. ExpertulBusiness Insiderin tehnologie a compus un top al celor mai bune telefoane ale momentului, iar prima pozitie este una surprinzatoare. continuă pe Adevărul

Alerta METEO: Furtunile violente lovesc peste tot in tara. Care sunt zonele cele mai afectate

Miercuri, vremea va fi in general instabila. in tara, temporar innorarile se vor accentua si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii extinse in.

Alerta METEO: Vremea o ia razna in Romania in urmatoarea perioada! Care sunt zonele cele mai vizate de fenomenele extreme!

Pentru urmatoarele doua saptamani, meteorologii estimeaza o vreme in general calda si temperaturi normale pentru aceasta perioada, desi vor exista cateva intervale in care probabilitatea de ploi sub forma.

Alerta METEO: Vreme instabila in toata Romania. Care sunt zonele cele mai afectate de fenomenele extreme

In urmatoarele saptamani vor exista cateva intervale in care probabilitatea de ploi sub forma de aversa va fi mai mare, insa vremea, in general, se va mentine calda, cu temperaturi normale pentru aceasta.

Alerta METEO: Romania lovita de un val fara precedent de canicula tropicala. Care sunt zonele cele mai expuse

Romania va fi, in continuare, stapanita de valul de temperaturi tropicale, meteorologii anuntand temperaturi de 30-32 de grade in zona de campie, dar si furtuni violente in majoritatea regiunilor. in.

Acestea sunt cele mai bune motoare ale anului 2018

Un clasament usor diferit fata de cel de anul trecut. Volkswagen opreste dominatia Ford in zona sub 1. 000 cmc. nu are rival de trei ani la titlu suprem.

Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii

O platforma online care pune la dispozitia angajatilor materiale pentru dezvoltare profesionala precum studii, articole, sondaje, resurse umane si date despre piata locurilor de munca, a realizat un top al celor mai bune salarii, pe domenii de activitate.

Cele mai bune alimente la menopauza

Ajusteaza-ti meniul zilnic daca ai depasit varsta de 45-50 de ani. in felul acesta, nu vei lua in greutate, vei evita scaderea densitatii osoase, pierderile de memorie si schimbarile bruste de dispozitie, caracteristice perioadei.

Cum sa scapi de bataturi. Cele mai bune metode de a scapa de bataturi

Bataturile se pot forma pe calcai sau in alta regiune a piciorului si pot atinge dimensiuni de aproape doi centimetri. Unele persoane apeleaza la chirurg pentru a rezolva problema bataturilor, fara sa stie.

Reduceri eMAG electrocasnice. Care sunt produsele pe care nu trebuie sa le ratezi

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi:.

Curs de competente antreprenoriale la Universitatea Dunarea de Jos. Vor fi selectati tinerii cu cele mai bune idei de afaceri

Cursul este organizat de Societatea Antreprenoriala Studenteasca din Universitatea Dunarea de Jos din Galati, fiind disponibile 28 de locuri. Durata cursului este de 40 ore, examenul fiind gratuit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )