Libnet.ro
UNICEF

16:45

Care sunt principalii factori de risc in cazul dementei

România Liberă România Liberă,
Care sunt principalii factori de risc in cazul dementei

Depresia si diabetul de tip 2 DT2) constituie fiecare factori de risc de dementa, insa, in cazul in care se combina, amenintarea este mult mai puternica decat o simpla suma. continuă pe România Liberă

Cum iti alegi facultatea in strainatate, care sunt taxele de scolarizare si ce contine dosarul de admitere: doi studenti romani in Marea Britanie, despre practica si angajarea in timpul studentiei

Mihai Barbu este student la Imperial College London, specializarea Computer Science, unde se pune foarte mult accentul pe practica. Avem proiecte saptamanale de programare, vin si firme mari la noi la facultate, suntem cautati practic, si vorbim chiar de giganti precum Facebook sau Google, a povestit tanarul. In deschiderea targului World Education Fair care va avea loc in acest weekend la Bucuresti, a vorbit si Sabina Negut, studenta la Universitatea din Huddersfield, care a explicat ce inseamna an de placement in sistemul universitar britanic, dar si care sunt costurile de trai, ca student, in Marea Britanie. Vezi in articol lista universitatilor care vor fi prezente la World Education Fair in Bucuresti.

Rezultate Cupa Romaniei: Care sunt echipele calificate in optimi. Dinamo si Steaua joaca joi

Saisprezece echipe au mai ramas in Cupa Romaniei, care urmeaza sa se dueleze in faza optimilor de finala. Saisprezecimile nu au fost lipsite de surprize.

Romanii nu stiu care sunt drepturile omului, cred ca Guvernul le incalca si n-au auzit de ONG-uri

Jumatate dintre cetateni au incredere ca Presedintia este un garant al respectarii acestor drepturi, arata o cercetare realizata la comanda APADOR-CH, care releva totodata si de ce ideea de societate civila ramane in continuare una abstracta.

Calatoriti cu avionul? Iata care sunt drepturile dvs. atat in tara, cat si in UE

Cand avionul cu care am zburat aterizeaza cu bine, uitam de incidentele ivite inainte de decolare: intarzierea zborului, lipsa de informatii a operatorilor aerieni, conditii de asteptare improprii si multe altele. Totusi, daca va confruntati cu asemenea situatii neplacute, este bine sa stiti ca, in calitate de pasageri aerieni, aveti anumite drepturi.

Care sunt fructele care contin cianura

Oamenii de stiinta au descoperit ca samburii unor fructe contin cianura de hidrogen, care este diferita de cianura de potasiu, cunoscuta otrava, dar care este totusi, toxica. Astfel, samburii de mere, pere, caise contin acid prusic si toxicitatea lor este periculoasa cand sunt sparti si intra in contact cu apa, deci si in timpul mestecarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2542 seconds )