Libnet.ro
UNICEF

20:15

Carlas Dreams, sarutat cu forta de o adolescenta in prima editie a noului sezon X Factor

Adevărul Adevărul,
Carlas Dreams, sarutat cu forta de o adolescenta in prima editie a noului sezon X Factor

Concurentii X Factor si-au etalat atuurile in prima editie din acest sezon, au mizat pe momente care le-au pus in valoare vocile sau, dimpotriva, au ales sa arate ca sunt curajosi si au simtul umorului. De la o adolescenta nonconformista, cu parul verde, la un student la stomatologie sau un sunetist care i-a uimit pe cei patru jurati, seara de vineri a dat startul spectacolului talentelor. continuă pe Adevărul

Carlas Dreams a lansat Imperfect VIDEO

Carlas Dreams a lansat Imperfect, noul lor single care beneficiaza de un videoclip ce a fost deja urmarit, intr-o singura zi, de peste jumatate de milion de ori pe YouTube. Iata cum suna noua lor piesa.

X Factor debuteaza cu solistul Carlas Dreams in juriu: Voi incerca sa fiu cat mai onest

Antena 1 difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20. 30, un nou sezon al show-ului X Factor, care va fi marcat de prezenta solistului Carlas Dreams.

Nicoleta Nuca a lansat Amintiri, o colaborare cu baietii de la Carlas Dreams VIDEO

Nicoleta Nuca, fosta concurenta a show-ului X Factor, a lansat un nou single, Amintiri, piesa ce a fost compusa de trupa Carlas Dreams.

Ministerul Afacerilor Interne intervine in disputa privind identitatea Carlas Dreams

Ministerul roman de Interne intervine in disputa privind identitatea membrilor proiectului Carlas Dreams. Asta dupa ce un tabloid din Rusia a publicat mai multe fotografii pentru demascarea acestora.

Carlas Dreams a lansat o noua piesa, Imperfect: Iubirea adevarata trebuie sa invinga prejudecatile pe care societatea le creeaza VIDEO

Grupul Carlas Dreams a lansat o noua piesa de dragoste, Imperfect, si se pregatesc de o serie de concerte in Romania, Moldova si Rusia.

VIDEO Carlas Dreams a lansat o noua piesa: Imperfect

Baietii de la Carlas Dreams au lansat marti, 6 septembrie, o noua piesa si un nou videoclip, Imperfect, la o saptamana de la lansarea piesei 1058;1088;1077;1091;1075;1086;1083;1100;1085;1080;1082;1080; Triunghiuri, adresata mai ales vorbitorilor de limba rusa.

Prima editie a Bucharest Art Film Festival, de vineri pana duminica, ii va fi dedicata lui Constantin Brancusi

Prima editie a Bucharest Art Film Festival, care va avea loc in perioada 9-11 septembrie la Cinema Muzeul National al Taranului Roman, va fi dedicata lui Constantin Brancusi, au anuntat organizatorii, Asociatia culturala Docuart si Institutul Cultural Roman ICR).

X FACTOR. Surpriza totala. Cum apare Carlas Dreams vineri seara la X Factor

Misterios si carismatic, solistul de la Carlas Dreams, noul membru al juriului X Factor, va atrage atentia din prima editie a noului sezon, care va fi difuzata la Antena 1 vineri, 9.

Cum comenteaza Carlas Dreams marea deconspirare facuta de tabloidul din Rusia care a publicat imagini cu artistii fara a avea chipurile pictate

Baietii de laCarlas Dreams au postat un mesaj pe pagina lor de Facebook miercuri, 7 septembrie, ca raspuns la scandalul iscat zilele trecute, dupa ce jurnalistii de la un site din Rusia au publicat mai multe poze cu membrii trupei, fara ca fetele lor sa fi fost ascunse in spatele picturilor cu care si-au obisnuit de-a lungul timpului fanii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )