Libnet.ro
UNICEF

16:45

Carmen Bruma, la finalul uneia dintre cele mai mari provocari din viata sa. Mircea Badea a fost alaturi de ea

Antena3 Antena3,
Carmen Bruma, la finalul uneia dintre cele mai mari provocari din viata sa. Mircea Badea a fost alaturi de ea

Carmen Bruma a reusit sa termine primul sau maraton 42,2 kilometri) in putin mai mult de patru ore. Ma simt de parca m-ar fi lovit trenul, dar cu o imensa senzatie de fericire. Mi-am dorit foarte tare sa fac. continuă pe Antena3

Cele mai mari spitale din Moldova, fara RMN. Pacientii sunt expediati catre laboratoare private pentru investigatii

La Spitalele de Pediatrie si Sfantul Spiridon din Iasi ajung pacientii cu bolile cele mai grave si complicate din toata Moldova, care nu pot fi diagnosticati cu ajutorul aparatului de rezonanta magnetica RMN).

Solutia pentru una dintre cele mai importante probleme de mediu. Cum putem scapa de deseurile de plastic

O echipa de cercetatori de la Universitatea Stanford crede ca a gasit raspunsul la una dintre marile probleme ale omenirii: gunoiul care nu este biodegradabil. in ciuda eforturilor de a recicla, omenirea produce anu.

Temnita anti-divort din Biserica Cincu, unul dintre cele mai frumoase lacasuri din Transilvania. in ce conditii erau inchisi sotii pana se impacau

Unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din Romania poate fi vizitat in localitatea brasoveana Cincu. Ridicata de colonistii germani acum 800 de ani, biserica fortificata include o celula construita de administratia habsburgica unde erau inchise, pana se impacau, cuplurile care aveau conflicte domestice.

Roger Waters critica formatia Bon Jovi pentru un concert la Tel Aviv: Tacerea si indiferenta sunt cele mai mari crime

Muzicianul britanic Roger Waters a transmis o scrisoare deschisa membrilor formatiei Bon Jovi, prin care ii acuza de faptul ca, prin sustinerea unui concert la Tel Aviv, sunt umar la umar cu Israelul si le aminteste de numeroasele pierderi suferite de palestinieni din cauza Guvernului israelian.

Concerte rock 2015. Cele mai asteptate trupe pana la sfarsitul anului

Fanii muzicii rock au parte de cateva concerte tari pana la sfarsitul acestui an. Iata ultimele dintre cele mai importante concerte rock 2015:.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Antonia, Andreea Runceanu, de la Amadeus, sau Andra si pana la Sylvia ori Carmen Bruma, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook!.

Subiectele zilei: Ancheta fara precedent in Parlament. Trei angajati au incasat ilegal lefuri mai mari, timp de 5 ani, fara sa ii prinda nimeni; Oprescu: Nu vreau sa mor in arest. Motivarea instantei: Viata lui nu este in pericol, nu exista expertiza; C.

Cazul Paul Goma: singur impotriva tuturor. Lui Paul Goma nu-i lipsea nimic sa devina unul dintre cei mai celebri si mai admirati scriitori romani contemporani, fosti contestatari ai regimului comunist. In Romania de azi, insa, mult mai cunoscut e numele. Cum si-a sters urmele Ponta printr-o ordonanta, dupa ce trei instante au decis ca a incalcat legea. Dupa ce trei instante din Romania - Curtea de Apel Cluj, o data si Curtea de Apel Bucuresti, de doua ori - au decis ca Guvernul Ponta a.

Oamenii saraci au sanse mai mari sa moara in accidente auto

Cand vine vorba de accidentele auto din care rezulta morti, norocul este de partea celor bogati. Cel putin asa arata un nou studiu realizat in Statele Unite, care sugereaza ca persoanele cu posibilitati reduse, atat din punct de vedere material, cat si cu un nivel scazut al studiilor, sunt mai predispuse sa moara in cazul [] Oamenii saraci au sanse mai mari sa moara in accidente auto Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tara in care masturbarea este pedepsita cu decapitarea. Top 10 cele mai ciudate legi sexuale din lume

Cetatenii Stetelor Unite ale Americii au garantate nenumarate libertati, insa in materie de sex au cele mai ciudate legi. Cele mai aspre pedepse, care merg pana la decapitare, sunt intalnite in lumea araba.

Cele mai sanatoase vase pentru gatit

Prepararea alimentelor este foarte importanta pentru sanatatea noastra. De aceea, este bine ca fiecare gospodina sa stie care sunt cele mai sanatoase vase de gatit. Pentru cine nu stie in ce vase sa gateasca, iata cum sa gatesti cat mai sanatos in cele mai bune vase din bucatarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )