Libnet.ro
UNICEF

17:15

Carmen Dan anunta ca politistii care lucreaza in timpul liber vor beneficia de spor de 40%

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan anunta ca politistii care lucreaza in timpul liber vor beneficia de spor de 40%

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca personalul din structurile subordonate ministerului, care asigura continuitate in indeplinirea atributiilor de serviciu in afara programului normal de lucru, va beneficia de de un spor de 40% la salariu, potrivit Agerpres. Carmen Dan a dat ca exemplu politistii din mediul rural, care sunt nevoiti uneori sa intervina si dupa terminarea orelor de program. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne Carmen Dan, ultimele informatii despre cazul Ghita

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus duminica, la Antena 3, referitor la cazul lui Sebastian Ghita si cazul de extradare al acestuia, ca a facut tot ce tinea de institutia pe care o conduce in.

Salariile politistilor, decizii de ultima ora. Ce solutii a gasit ministrul Carmen Dan

Ministrul de Interne Carmen Dan a dat asigurari, duminica, la Antena 3, ca salariile politistilor se vor mari de la 1 iulie si a dat si exemple in acest sens. Spre exemplu, un agent principal cu.

Ministrul Carmen Dan a dispus verificari in cazul unui nevazator dat jos dintr-un autobuz, pentru ca era insotit de un caine ghid

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat duminica, pe Facebook, ca a reactionat, la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, la patania lui Petrica, un nevazator din.

Carmen Dan a anuntat ca Politia va face verificari, la Pascani, dupa ce pe retelele de socializare au aparut informatii ca un nevazator ar fi fost discriminat de un sofer de autobuz

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat, duminica, pe contul sau de Facebook, ca a cerut Politiei Romane sa faca verificari, la Pascani, dupa ce seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sesizat-o cu privire la un barbat nevazator caruia nu i-ar fi fost respectate drepturile.

Ipoteza SOCANTA! Extraterestrii au trait inaintea oamenilor pe Terra! Ce spune un profesor care lucreaza cu NASA

Jason Wright, profesor american la Universitatea de Stat Pennsylvania, SUA, care lucreaza cu NASA a vorbit intr-un interviu recent despre civilizatiile extraterestre care au populat Pamantul cu mult timp.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )