Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul de Interne Carmen Dan, ultimele informatii despre cazul Ghita

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne Carmen Dan, ultimele informatii despre cazul Ghita

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus duminica, la Antena 3, referitor la cazul lui Sebastian Ghita si cazul de extradare al acestuia, ca a facut tot ce tinea de institutia pe care o conduce in. continuă pe Antena3

Ultimele informatii despre starea copilului salvat din put: S-a trezit dupa detubare, problemele respiratorii persista

Starea copilului salvat din put dupa 11 ore se imbunatateste, dar el ramane in continuare sub observatie, la sectia de Terapie intensiva, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al.

Ministrul Carmen Dan a dispus verificari in cazul unui nevazator dat jos dintr-un autobuz, pentru ca era insotit de un caine ghid

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat duminica, pe Facebook, ca a reactionat, la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, la patania lui Petrica, un nevazator din.

Salariile politistilor, decizii de ultima ora. Ce solutii a gasit ministrul Carmen Dan

Ministrul de Interne Carmen Dan a dat asigurari, duminica, la Antena 3, ca salariile politistilor se vor mari de la 1 iulie si a dat si exemple in acest sens. Spre exemplu, un agent principal cu.

Carmen Dan a anuntat ca Politia va face verificari, la Pascani, dupa ce pe retelele de socializare au aparut informatii ca un nevazator ar fi fost discriminat de un sofer de autobuz

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat, duminica, pe contul sau de Facebook, ca a cerut Politiei Romane sa faca verificari, la Pascani, dupa ce seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sesizat-o cu privire la un barbat nevazator caruia nu i-ar fi fost respectate drepturile.

Ministrul Dan, despre cazul nevazatorului umilit: Politistul - supus cercetarii disciplinare, soferul - amendat. Va fi sesizat CNCD

Soferul de autocar care a avut un comportament inacceptabil in cazul barbatului nevazator din Pascani si l-a dat jos pe acesta din masina a fost amendat, iar politistul implicat va fi suspus.

Medicul Dan Enescu, despre cazul copilului salvat din fantana: Numai Dumnezeu stie cum a stat acolo. Dar, in viata mea, am vazut multe minuni

Medicul Dan Enescu a declarat, joi, despre cazul baietelului salvat dupa 11 ore dintr-o fantana, ca este o situatie foarte delicata si numai Dumnezeu stie cum a supravietuit atatea ore in spatiul ingust.

Ministrul de Interne, reactie in cazul nevazatorului din Pascani, abandonat in strada de un sofer de microbuz: Politia desfasoara verificari suplimentare

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, reactioneaza in urma cazului lui Petrica, un nevazator care a vrut sa urce intr-un autobuz la Targu Frumos impreuna labradorul care ii este.

Cele mai noi informatii despre starea copilului scos din put dupa 10 ore

Copilul de un an si opt luni scos din put respira cu dificultate si are in continure masca de oxigen, nefiind deocamdata modificari in starea de sanatate a acestuia, a declarat duminica purtatorul.

Noi informatii despre starea copilului salvat din putul din Teleorman

Copilul din Teleorman salvat din put ramane detubat, insa respira mai greu, cu ajutorul unei masti de oxigen, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Spitalului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )