Libnet.ro
UNICEF

18:00

Carmen Dan, primele declaratii in cazul Boureanu: Politistul doar a reactionat

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, primele declaratii in cazul Boureanu: Politistul doar a reactionat

Ministrul de Interne Carmen Dan a vorbit despre scandalul in care a fost implicat Cristian Boureanu, dar si despre masurile care ar trebui luate in cazul fostului deputat. Am observat ca cel. continuă pe Antena3

Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit; retinerea nu a fost intamplatoare

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat in legatura cu incidentul din trafic in care a fost implicat Cristian Boureanu, ca politistul a reactionat dupa ce a fost lovit de catre fostul parlamentar, iar masura retinerii acestuia nu a fost intamplatoare, transmit surse din media.

Carmen Dan explica incidentul in care a fost lovit un politist: Cel care a initiat agresiunea a fost domnul Boureanu, nu politistul

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti ca, in cazul lui Cristian Boureanu, agentul de la Politia Rutiera a incercat sa aiba un dialog, insa fostul parlamentar a ales sa-l loveasca.

Carmen Dan, despre incidentul in care a fost implicat Boureanu: Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit. Retinerea nu a fost intamplatoare

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, in legatura cu incidentul din trafic in care a fost implicat Cristian Boureanu, ca politistul a reactionat dupa ce a fost lovit de catre fostul parlamentar, iar masura retinerii acestuia nu a fost intamplatoare.

Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit. Ministrul de Interne Carmen Dan, prima reactie in scandalul cu Cristian Boureanu (VIDEO)

Ministrul de Interne a reactionat in scandalul momentului in care este implicat Cristian Boureanu. Carmen Dan a sarit in apararea politistului afirmand ca acesta a reactionat abia dupa ce.

Carmen Dan:Cel care a initiat agresiunea a fost domnul Boureanu. Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, in legatura cu incidentul din trafic in care a fost implicat Cristian Boureanu, ca politistul a reactionat dupa ce a fost lovit de catre fostul parlamentar, iar masura retinerii acestuia nu a fost intamplatoare.

Carmen Dan sustine ca Ministerul de Interne, condus de ea, si-a facut bine treaba dar nu i s-a propus functia de premier

Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti ca ei nu i s-a propus functia de premier, dar a refuzat sa precizeze daca ar accepta acest post.

Carmen Dan: Nu mi s-a propus functia de premier

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari despre informatiile potrivit carora s-ar afla pe lista scurta pentru functia de premier, ca nu i-a fost propusa aceasta functie si ca nu au existat discutii in acest sens.

Carmen Dan, intrebata daca ar accepta sa fie premier:De ce vorbim de speculatii? Nu mi-a fost propusa functia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari despre informatiile potrivit carora s-ar afla pe lista scurta pentru functia de premier, ca nu i-a fost propusa aceasta functie si ca nu au existat discutii in acest sens, transmite News. ro.

Ce spune Carmen Dan despre o eventuala propunere in functia de premier

Ministrul de Interne Carmen Dan a fost intrebata daca a fost informata de liderul PSD Liviu Dragnea ca se afla pe lista scurta pentru functia de prim ministru. Am aflat din presa, nu a fost o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )