Libnet.ro
UNICEF

19:00

Carmen Dan: Sebastian Ghita a fost gasit in mandatul meu. in rest, sa raspunda Ministerul Justitiei

România Liberă România Liberă,
Carmen Dan: Sebastian Ghita a fost gasit in mandatul meu. in rest, sa raspunda Ministerul Justitiei

Ministerul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, dupa audierile din comisia parlamentara, ca Seba. continuă pe România Liberă

Carmen Dan, flancata de Ionita si Cucos la audierile din Parlament

Ministrul propus pentru Ministerul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, s-a dus la audierile din comsiile de specialitate flancata de seful Politiei Romane, Catalin Ionita, si seful Jandarmeriei, Sebastian Cucos. Acesta a spus ca, anul trecut, si-a atins obiectivele din planul de guvernare.

Prioritatea lui Carmen Dan in noul Guvern: Dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca e foarte solicitata

Carmen Dan, nominalizata ministru al Afacerilor Interne si in Cabinetul Dancila, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca jandarmii sunt foarte solicitati, iar un alt obiectiv al sau este reformarea Politiei, relateaza News. ro. Intrebata de ce criteriile de integritate nu au fost luate in considerare la nominalizarea ministrilor de catre PSD, Carmen Dan a replicat: Nu inteleg la ce va referiti.

Carmen Dan, despre necesitatea bratarilor de protectie: Anul trecut, peste 25% de ordine de protectie au fost incalcate

Carmen Dan, propunerea pentru Ministerul de Interne, a declarat luni ca in 2017 au fost emise 3. 000 de ordine de protectie, din care 25% au fost incalcate, motiv pentru care e nevoie de schimbarea.

Prioritatea lui Carmen Dan in noul Guvern este dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie

Carmen Dan, nominalizata ministru al Afacerilor Interne si in Cabinetul Dancila, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca jandarmii sunt foarte solicitati, iar un alt obiectiv al sau este reformarea Politiei.

Tragedie in sat: un tanar a fost gasit spanzurat in gradina familiei sale

Un tanar de 32 de ani a fost gasit spanzurat, in gradina casei unde locuia. Problemele in dragoste l-ar fi determinat sa recurga la acest gest.

Victor Ponta, in fata judecatorilor de la Curtea Suprema: Fostul premier da explicatii privind anumite favorite solicitate de Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat luni in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitiei pentru a fi audiat ca martor intr-unul din dosarele fostului deputat Sebastian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )