Libnet.ro
UNICEF

05:15

Carmen Dan, despre necesitatea bratarilor de protectie: Anul trecut, peste 25% de ordine de protectie au fost incalcate

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, despre necesitatea bratarilor de protectie: Anul trecut, peste 25% de ordine de protectie au fost incalcate

Carmen Dan, propunerea pentru Ministerul de Interne, a declarat luni ca in 2017 au fost emise 3. 000 de ordine de protectie, din care 25% au fost incalcate, motiv pentru care e nevoie de schimbarea. continuă pe Antena3

Carmen Dan, flancata de Ionita si Cucos la audierile din Parlament

Ministrul propus pentru Ministerul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, s-a dus la audierile din comsiile de specialitate flancata de seful Politiei Romane, Catalin Ionita, si seful Jandarmeriei, Sebastian Cucos. Acesta a spus ca, anul trecut, si-a atins obiectivele din planul de guvernare.

Prioritatea lui Carmen Dan in noul Guvern: Dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca e foarte solicitata

Carmen Dan, nominalizata ministru al Afacerilor Interne si in Cabinetul Dancila, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca jandarmii sunt foarte solicitati, iar un alt obiectiv al sau este reformarea Politiei, relateaza News. ro. Intrebata de ce criteriile de integritate nu au fost luate in considerare la nominalizarea ministrilor de catre PSD, Carmen Dan a replicat: Nu inteleg la ce va referiti.

Carmen Dan: Sebastian Ghita a fost gasit in mandatul meu. in rest, sa raspunda Ministerul Justitiei

Ministerul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, dupa audierile din comisia parlamentara, ca Seba.

Prioritatea lui Carmen Dan in noul Guvern este dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie

Carmen Dan, nominalizata ministru al Afacerilor Interne si in Cabinetul Dancila, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca jandarmii sunt foarte solicitati, iar un alt obiectiv al sau este reformarea Politiei.

Romanii au infiintat 136.699 de firme anul trecut, cu 29% mai multe fata de 2016

Romanii au infiintat, anul trecut, 136. 699 de companii noi, in crestere cu 28,98% fata de 2016, arata statisticile publicate ieri de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

Am vorbit si despre necesitatea consolidarii statului de drept, a revenirii la normalitate

La finalul intalnirii coaltiei PSD-ALDE de astazi, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca au discutat si despre continuarea luptei cu statul paralel, pentru ca, intr-un parteneriat Guvern-Parlament, sa castige aceasta batalie.

Electrica a investit anul trecut 727 milioane de lei in retelele de distributie

Grupul Electrica a realizat in anul 2017 investitii in infrastructura de distributie in valoare totala de 727 milioane lei. Totodata, Operatorii de Distributie din cadrul Grupului Electrica si-au asumat pentru 2018 un plan record de investitii, in valoare de 900 milioane de lei, se arata intr-un comunicat al companiei. Comparativ cu 2014, anul listarii Electrica pe bursele din Bucuresti si Londra, programul de investitii al operatorilor de distributie din cadrul Grupului SDEE Muntenia Nord, SDEE Transilvania Nord si SDEE Transilvania Sud) este de 2,5 ori mai mare in 2017.

Bugetul programului Rabla ar putea scadea semnificativ fata de anul trecut

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) are prevazute, in 2018, venituri in scadere cu 27,8% fata de anul precedent, iar la capitolul programelor de mediu 'Rabla' ramane in prim plan, cu o alocare din credite bugetare de 150 de milioane de lei, respectiv de 133 milioane lei pe baza creditelor de angajament, ceea ce inseamna o scadere cu peste 30% fata de 2017, informeaza Agerpres.

Bilant sumbru: Peste 270 de persoane au murit anul trecut in accidente rutiere

Pe parcursul anului trecut, in tara s-au produs peste 2. 500 de accidente rutiere, ceea ce reprezinta o usoara crestere in comparatie cu anul 2016 +1,33%). in acestea si-au pierdut viata 273 de persoane, iar alte 2. 846 au suferit diverse traumatisme.

Guvernul a reusit sa se incadreze in tinta de deficit. MFP: Romania a avut anul trecut un deficit bugetar de 24,3 miliarde de lei, respectiv 2,88% din PIB

Executia bugetului general consolidat, pe baza datelor operative de executie pe anul 2017 s-a incheiat cu un deficit de 24,3 miliarde de lei, respectiv 2,88% din PIB, sub tinta anuala stabilita de 2,96% din PIB, a anuntat Ministerul Finantelor Publice MFP).

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )