Libnet.ro
UNICEF

06:31

Carti de identitate, eliberate si in ziua alegerilor prezidentiale 2014

Adevărul Adevărul,
Carti de identitate, eliberate si in ziua alegerilor prezidentiale 2014

Serviciul de Evidenta a Populatiei Olt si-a modificat programul de lucru cu publicul in preziua si in ziua alegerilor prezidentiale 2014 de duminica - 2 noiembrie. Modificarile au survenit in contextul scrutinului anterior mentionat. Astfel, persoanele cu carti de identitate expirate sau care si-au pierdut aceste documente si doresc sa voteze duminica sunt asteptati la ghiseele institutiei. continuă pe Adevărul

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara in ziua alegerilor prezidentiale

Sambata, cerul va avea innorari temporare, iar in zonele joase va fi ceata posibil asociata cu burnita, pe arii restranse dimineata si local noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea, ziua.

Afla de la Antena 3 tot ce se intampla in ziua alegerilor prezidentiale

Romanii vor iesi la vot duminica, 2 noiembrie, pentru a-si alege presedintele, pentru a il alege pe primul roman, iar Antena 3 va oferi la minut toate informatiile despre ceea ce se intampla in cea mai.

Cum poti deveni observator electoral cu ajutorul telefonului pe 2 noiembrie. OpenVote e aplicatia necesara

O aplicatie lansata de curand in Romania le va permite romanilor sa raporteze incidentele electorale pe o platforma dedicata, cu ajutorul telefoanelor mobile. Puteti fi observator ai votului, iar noi vom analiza harta incidentelor in ziua alegerilor prezidentiale 2014.

Cum votezi duminica la alegerile prezidentiale 2014: Daca esti in alt oras, poti vota la orice sectie de votare

Romanii care in ziua alegerilor prezidentiale, duminica 2 noiembrie 2014, sunt in alt oras decat cel de domiciliu pot vota la orice sectie de votare, pe listele suplimentare. Bucurestenii cu domiciliul intr-un sector nu pot vota insa in alt sector, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Biroului Electoral Central, care au explicat ca posibilitatea de a vota la orice sectie de votare este valabila doar atunci cand te afli in alta localitate, nu si in alt sector. Verifica in articol sectia de votare la care esti arondatCiteste cum se desfasoara pas cu pas procedura de vot intr-o sectie de votare si ce act de identitate iti trebuie pentru a vota, indiferent daca votezi in tara sau in strainatateVezi care sunt orele la care va fi comunicata prezenta la vot duminica, 2 noiembrie.

Program prelungit pentru eliberarea buletinelor in ziua alegerilor prezidentiale

Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege presedintele. Au drept de vot cetatenii care au implinit 18 ani. Acestia isi vor putea exprima optiunea doar in baza unui act de identitate.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum voteaza romanii din strainatate

Maine ne alegem un nou presedinte, dupa 10 ani cu Traian Basescu. Este o zi extrem de importanta pentru viitorul tarii. Tot ce trebuie sa stiti despre ziua alegerilor prezidentiale, veti afla de la Antena 3,.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Maramures

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Maramures in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Caras-Severin

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Timis

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Gorj

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Gorj, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )