Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cum votezi duminica la alegerile prezidentiale 2014: Daca esti in alt oras, poti vota la orice sectie de votare

Hotnews Hotnews,
 Cum votezi duminica la alegerile prezidentiale 2014: Daca esti in alt oras, poti vota la orice sectie de votare

Romanii care in ziua alegerilor prezidentiale, duminica 2 noiembrie 2014, sunt in alt oras decat cel de domiciliu pot vota la orice sectie de votare, pe listele suplimentare. Bucurestenii cu domiciliul intr-un sector nu pot vota insa in alt sector, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Biroului Electoral Central, care au explicat ca posibilitatea de a vota la orice sectie de votare este valabila doar atunci cand te afli in alta localitate, nu si in alt sector. Verifica in articol sectia de votare la care esti arondatCiteste cum se desfasoara pas cu pas procedura de vot intr-o sectie de votare si ce act de identitate iti trebuie pentru a vota, indiferent daca votezi in tara sau in strainatateVezi care sunt orele la care va fi comunicata prezenta la vot duminica, 2 noiembrie. continuă pe Hotnews

Abecedarul votantului la Alegerile Prezidentiale 2014 - Ultimul episod: Ganduri de la Mihai Eminescu pentru alegatorul roman

Spectacolul grotesc si dezolant al luptei electorale postdecembriste ma determina, mereu si mereu, sa recitesc din scrierile politice ale genialului Mihai Eminescu. Duminica, 2 noiembrie 2014 vom merge sa alegem Presedintele Republicii Romania. Poate ca-l vom desemna din primul tur de scrutin, poate in cel de-al doilea.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale. Primul tur. Ies sau nu romanii la vot?

Biroul Electoral Central BEC) va prezenta pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. 30, statistici cu prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014.

Exit poll alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cine face sondaje

Biroul Electoral Central BEC) a acreditat sase institute de sondare pentru alegerile prezidentiale 2014. Primele estimari vor fi facute la ora 21. 00, in momentul inchiderii urnelor.

Alegeri prezidentiale 2014. Dan Diaconescu: Victor Ponta e greu de ucis

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, prezent marti dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, a declarat ca in cursa pentru Cotroceni se bazeaza pe voturile a peste un milion de romani.

Bucurestenii isi pot face buletin si sambata si duminica, pentru alegerile prezidentiale

Programul de lucru al serviciilor de evidenta a persoanelor din Bucuresti a fost prelungit, sambata, intre orele 8. 00 si 16. 00, si duminica, intre orele 08. 00 si 21. 00, pentru alegerile prezidentiale din .

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Daca voi fi presedinte si Gica Popescu face cerere de gratiere, as semna-o

Prim-ministrul Romaniei si candidat al PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale din 2014, Victor Ponta, a declarat marti, la postul de televiziune Romania TV, ca in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei il va gratia pe Gica Popescu, daca va exista o cerere facuta de fostul fotbalist.

Romanii aflati in strainatate vor avea la dispozitie 294 de sectii pentru a vota la alegerile prezidentiale. Vezi care sunt actele necesare

Romanii aflati in strainatate vor avea la dispozitie 294 de sectii pentru a vota la alegerile prezidentiale de duminica. Ministerul Afacerilor Externe pune la dispozitie o harta detaliata a sectiilor de.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Ponta nu a avut barbatia sa-mi spuna in fata ce are de spus

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, l-a acuzat, joi seara, la Realitatea TV, pe Victor Ponta, contracandidatul sau, ca a fost lipsit de barbatie atunci cand s-a ascuns in spatele unor informatii potrivit carora parintii lui Iohannis ar detine o casa in Germania.

Alegeri prezidentiale 2014. Udrea: Nu sunt implicata in Microsoft si EADS

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa ca nu este implicata in afacerile Microsoft si EADS si ca, in ultimele 48 de ore, i s-a cerut sa se retraga din cursa prezidentiala.

Alegeri prezidentiale 2014. Biserica ortodoxa indeamna credinciosii sa mearga la vot

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane BOR) indeamna clerul si credinciosii sa voteze la alegerile prezidentiale, cu responsabilitate crestina si civica pentru implinirea binelui comun in societatea romaneasca si viitorul Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )