Libnet.ro
UNICEF

12:30

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara in ziua alegerilor prezidentiale

Adevărul Adevărul,
PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara in ziua alegerilor prezidentiale

Sambata, cerul va avea innorari temporare, iar in zonele joase va fi ceata posibil asociata cu burnita, pe arii restranse dimineata si local noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea, ziua. continuă pe Adevărul

Vremea se va incalzi usor. Vezi prognoza meteo pentru joi si vineri in tara si in Bucuresti

Vremea se va incalzi usor in regiunile extracarpatice, astfel incat valorile termice se vor apropia de cele normale in aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in.

Prognoza meteo pentru vineri: Vreme in general frumoasa. Izolat se va semnala ceata si burnita

Vineri, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice se vor situa, in cea mai mare parte a tarii, in jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, dar -pe arii restranse in orele diminetii si local noaptea- in zonele joase de relief se va semnala ceata sau nebulozitate stratiforma asociate izolat cu burnita sau ploaie slaba, relateaza Mediafax.

Marea Britanie da 157 milioane dolari pe un supercomputer pentru prognoza meteo

Marea Britanie a comandat un supercomputer, greu cat 11 autobuze londoneze cu etaj, care sa prognozeze vremea si schimbarile de clima mai bine decat sistemul actual IBM folosit de Biroul de Meteorologie din Regatul.

Vreme mai rece decat normalul perioadei. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Miercuri, vremea va fi rece pentru sfarsitul lunii octombrie in Moldova, Oltenia si Muntenia, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei. in.

Precipitatii mixte, polei si vant puternic in toate zonele tarii. Vezi prognoza meteo

Toate zonele tarii se afla marti, pana la ora 14. 00, sub atentionare meteo de precipitatii mixte, polei si vant puternic, potrivit unei informari emise de Administratia Nationala de Meteorologie. Astfel,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )