Libnet.ro
UNICEF

13:30

Caru' cu Vedete: Mircea Badea a ras de Cezar Ouatu dupa prestatia din semifinala Eurovision. Iata ce-a zis!; Bomba! Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo vor fi nasi la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav; Andreea Berecleanu, atac dur la adresa rivalei Andree

Hotnews Hotnews,
Caru

Monica Gabor, discutie secreta cu Michael Bolton. Ce i-a propus cantaretul il va enerva pe MR. Invitata la petrecerea care a avut loc dupa concertul lui Michael Bolton, solistul care joi a sustinut un concert de zile mari la Sala Palatului din Bucuresti, Monica Gabor. Dana Rogoz a pacalit pe toata lumea ca si-a pus silicoane! Vezi ce truc a folosit pentru ca sanii ei sa arate asa!Joi seara, Dana Rogoz si-a lansat linia de genti in cadrul unui eveniment restrans la care au participat cativa dintre colegii ei. continuă pe Hotnews

EUROVISION 2013. Ce spune Cezar Ouatu despre FINALA EUROVISION.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei in finala Eurovision 2013, spune ca are sanse mari la Finala Eurovision de sambata seara. Ouatu considera ca este favorit pentru castigarea concursului pentru ca a primit un feedback extrem de bun din partea presei din strainatate, potrivit wowbiz. ro. Ieri seara am facut diferenta. Finala asta va fi un moment unic pentru Romania. Deja in Suedia toate televiziunile si radiourile vor sa stea de vorba cu mine. Toata lumea a aratat .

Cezar Ouatu: Am plans timp de o jumatate de ora dupa ce am aflat rezultatele. Sunt prea sensibil

Cezar Ouatu a declarat joi noaptea, in conferinta de presa sustinuta dupa cea de-a doua finala a concursului Eurovision, ca se vede castigatorul editiei din acest an a concursului, dar ii considera de asemenea favoriti si pe concurentii din Georgia si Ucraina, transmite Agerpres.

Eurovision 2013 Cezar Ouatu: Am cantat fara sa aud nimic

Era foarte increzator inainte de semifinala, dar cand a urcat pe scena casca de control i-a cazut din ureche si n-a mai auzit linia melodica pe care trebuia sa interpreteze Its My Life. Totusi, Cezar Ouatu a cantat impecabil si a dus Romania in finala Eurovision 2013. Reprezentantul Romaniei in concursul de la Malmo a povestit in exclusivitate pentru Click! emotiile prin care a trecut inainte si dupa proba de joi seara.

Cezar Ouatu s-a calificat in finala Eurovision 2013

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013,dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmo Arena Suedia). Finala.

Eurovision 2013: Cezar Ouatu s-a CALIFICAT in FINALA. Romania printre tarile finaliste.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmo Arena Suedia). Au fost primite voturile. Sunt anuntate tarile care intra in finala. Finalisti: 1. Ungaria 2. Azerbajan 3. Georgia 4. Romania 5. Norvergia 6. Islanda 7. Armenia 8. Finlanda 9. Malta 10. Grecia _ _ _ _ UPDATE. In cateva .

Eurovision 2013: Cezar Ouatu s-a CALIFICAT in FINALA. Romania, printre tarile finaliste.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmo Arena Suedia). Au fost primite voturile. Sunt anuntate tarile care intra in finala. Finalisti: 1. Ungaria 2. Azerbajan 3. Georgia 4. Romania 5. Norvergia 6. Islanda 7. Armenia 8. Finlanda 9. Malta 10. Grecia _ _ _ _ UPDATE. In cateva .

Ce declara Cotabita despre Cezar Ouatu!

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul ca prestatia lui Cezar Ouatu de la Eurovision a fost una care a starnit numeroase reactii, atat la nivel national cat si international. Gabriel Cotabita si-a exprimat si el punctul de vedere referitor la show-ul prezentat de Cezar Ouatu, prin intermediul unu post pe Facebook. Continue reading .

Angela Gheorghiu, despre Cezar Ouatu: Sunt fericita ca te-am descoperit

Intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, soprana Angela Gheorghiu spune ca adevarata fata a lui Cezar Ouatu se va arata in viitor, dincolo de competitia de la Eurovision, care este un concurs pop si are un show specific. Soprana reafirma ca suntem cu totii foarte mandri, de calificarea lui Cezar Ouatu in finala de la Eurovision.

EUROVISION 2013 - Sansele lui Cezar Ouatu de a castiga concursul. ...

Cezar Ouatu a reusit sa se califice in finala concursului Eurovision, dar greul de-abia acum incepe pentru roman. Piesa Its My Life, interpretata de Cezar, a starnit reactii diferite printre specialisti, potrivit Mediafax. Casele de pariuri privesc ca mare favorita pentru castigarea trofeului pe Danemarca. Emmelie De Forest, care a interpretat piesa Only Teardrops, este de departe cel mai bine cotata la o victorie in 2013 la Eurovision. Astfel, in medie, un euro pariat pe Danemarca aduce .

Radu Banciu: Castratul de Cezar Ouatu ar trebui sa-si dea palme in timp ce canta

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, evenimentul Eurovision, unde Romania este reprezentata de Cezar Ouatu. Moderatorul a criticat pretinsul patriotism al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )