Libnet.ro
UNICEF

16:00

Casa Alba functioneaza pe premisa ca Donald Trump va obtine al doilea mandat, sustine un consilier al presedintelui american in exercitiu

B1 B1,
Casa Alba functioneaza pe premisa ca Donald Trump va obtine al doilea mandat, sustine un consilier al presedintelui american in exercitiu

Casa Alba continua sa functioneze pornind de la presupunerea ca Donald Trump va obtine in cele din urma un al doilea mandat de presedinte al Statelor Unite. Precizarea a fost facuta de catre Peter Navarro, co. continuă pe B1

Casa Alba se pregateste pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump (consilier)

Casa Alba se pregateste pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump, a afirmat vineri un consilier pe probleme economice al miliardarului republican, care refuza sa accepte victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, scrie AFP.

Alegeri SUA 2020. Consilier de la Casa Alba: Lucram considerand ca Trump va avea un al doilea mandat

Casa Alba se pregateste pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump, a declarat vineri un consilier economic al miliardarului newyorkez care refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegerile prezidentiale, transmite AFP.

Fostul avocat personal al lui Trump, despre ce va face presedintele american in Ziua investirii: Nu are de gand sa intarzie la Casa Alba. il vor da afara

Michael Cohen, fostul avocat personal al lui Trump, a facut o predictie cu privire la ce va face Trump in Ziua investirii presedintelui-ales Joe Biden: Donald Trump nu va fi prezent pentru ca va fi parasit Casa Alba demult, refugiindu-se la resedinta sa din Mar-A-Lago, Florida.

Cati bani ar putea castiga Melania, in urma divortului de Donald Trump. Suma este uriasa

In timp ce Donald Trump se tot agata de scaunul prezidential, umbla vorba ca sotia lui, Melania, pregateste, in culise, divortul. De altfel, la varsta de 50 de ani, Prima Doamna a Americii asteapta debarcarea de la Casa Alba pentru a face pasul, caci aceasta nu vrea sa ii dea aceasta lovitura sotului ei cata .

Donald Trump, prima iesire oficiala dupa alegeri. A ignorat presa VIDEO

Donald Trump a avut prima aparitie oficiala de cand a pierdut alegerile in fata democratului Joe Biden. Presedintele american a participat la o ceremonie de Ziua Veteranilor la Cimitirul National Arlington, in ciuda vremii nefavorabile. Liderul de la Casa Alba a venit la ceremonie impreuna cu prima-doamna, Melania Trump, si cu vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, scrie presa internationala.

Presa americana: Donald Trump ia in calcul posibilitatea de a candida din nou la alegerile prezidentiale din 2024

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA, ar vrea sa candideze pentru un nou mandat la Casa Alba la alegerile din 2024. Potrivit unor surse politice, citate de site-ul de stiri Axios. com, Trump le-ar fi spus.

Ce deranj mai poate face Donald Trump in ultimele luni de mandat: bete-n roate pentru Biden, ordine executive si o ploaie de gratieri

In ciuda insistentelor tot mai ridicole ale actualei administratii de la Casa Alba, Donald Trump a pierdut alegerile. Acest lucru nu inseamna, insa, ca va parasi Biroul Oval imediat, iar in ultimele doua luni de mandat, neconstrans nici macar de ratiuni electorale, Trump are la dispozitie o gama variata de masuri prin care-i poate face viata mai grea lui Joe Biden ori viata mai frumoasa acolitilor sai.

Donald Trump isi face deja planuri pentru alegerile prezidentiale din 2024

Donald Trump le-ar fi transmis consilierilor de la Casa Alba ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou la urmatoarele alegerile prezidentiale din 2024, potrivit unor surse politice de la Washington, citate de Axios. com.

Donald Trump ar putea castiga o avere, dupa ce a pierdut alegerile. Cum este posibil acest lucru

Desi a pierdut alegerile, Donald Trump ar putea castiga o suma uriasa de bani de pe urma unui contract care lui Obama i-a adus incasari de aproximativ 65 de milioane de dolari. Donald Trump ar putea castiga o avere Dupa ce a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale, Trump este curtat acum de .

Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora venita din SUA

Donald Trump este casatorit cu Melania de 15, insa in ultima vreme tot au aparut zvonuri precum ca sotia presedintelui ar vrea sa puna capat mariajului. Un zvon ar fi intretinut chiar de fosta asistenta a lui Trump care sustine ca totul a fost doar o afacere. Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora din .

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )