Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce castiga PMP din fuziunea cu UNPR. Ce pierde Basescu

Hotnews Hotnews,
 Ce castiga PMP din fuziunea cu UNPR. Ce pierde Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat, marti, la brat cu Valeriu Steriu pentru a anunta fuziunea prin absorbtie a UNPR cu PMP. Astfel, printr-o miscare oarecum surpriza, partidul creat artificial pe cand era seful statului, incurajand tradari de la PSD si PNL cu scopul de a construi un vehicul capabil sa-i asigure sustinere parlamentara guvernului Boc, sfarseste a fi inghitit de creatorul sau. Este o miscare politica din care rezulta o serie de castiguri de ordin practic pe termen scurt, destul de relative in raport cu pierderile pe termen lung. Sa le trecem in revista. continuă pe Hotnews

Ponta: Prin fuziunea cu UNPR, Traian Basescu va avea de acum birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD

Fostul premier Victor Ponta crede ca ultimele mutari de pe scena politica a dus la niste situatii extrem de amuzante, cum ar fi faptul ca Traian Basescu se va muta in sediul UNPR, care se afla in aceeasi curte cu cel al PSD.

Ce castiga Basescu din fuziunea cu UNPR

Prin inghitirea UNPR, PMP devine partid parlamentar, castiga filiale in toate judetele si isi tripleaza numarul de primari, resurse ce il ajuta pe Traian Basescu sa revina in jocul politic si care ii sporesc sansele de a intra in Parlament.

Ponta: Prin fuziunea cu UNPR, Traian Basescu va avea de acum birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD

Fostul premier Victor Ponta a tratat in termeni ironici fuziunea dintre PMP si UNPR, anuntata marti de Traian Basescu. Acesta a scris pe contul sau de Facebook zece consecinte pe care le considera.

Cine va conduce noul PMP, dupa fuziunea cu UNPR. Anuntul facut de Valeriu Steriu

Partidul lui Traian Basescu si UNPR fuzioneaza. Anuntul a fost facut de Traian Basescu, intr-o declaratia de presa de la sediul PMP, marti. Traian Basescu a anuntat, intr-o conferinta de.

Este o miscare foarte inteligenta din partea lui Traian Basescu. Fara sa faca nimic, a castigat o multime de lucruri. Ce are de spus PSD cu privire la fuziunea PMP-UNPR

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat ca aceasta fuziune a UNPR cu PMP ii ofera posibilitatea lui Traian Basescu sa reintre in jocul politic si ca este o miscare.

Prima reactie a lui Gabriel Oprea, dupa fuziunea UNPR - PMP

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca ar fi preferat ca UNPR sa mearga pe picioarele sale, in contextul fuziunii formatiunii politice cu PMP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )