Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Prin fuziunea cu UNPR, Traian Basescu va avea de acum birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD

B1 B1,
Ponta: Prin fuziunea cu UNPR, Traian Basescu va avea de acum birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD

Fostul premier Victor Ponta a tratat in termeni ironici fuziunea dintre PMP si UNPR, anuntata marti de Traian Basescu. Acesta a scris pe contul sau de Facebook zece consecinte pe care le considera. continuă pe B1

Ponta: Prin fuziunea cu UNPR, Traian Basescu va avea de acum birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD

Fostul premier Victor Ponta crede ca ultimele mutari de pe scena politica a dus la niste situatii extrem de amuzante, cum ar fi faptul ca Traian Basescu se va muta in sediul UNPR, care se afla in aceeasi curte cu cel al PSD.

Ce castiga PMP din fuziunea cu UNPR. Ce pierde Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat, marti, la brat cu Valeriu Steriu pentru a anunta fuziunea prin absorbtie a UNPR cu PMP. Astfel, printr-o miscare oarecum surpriza, partidul creat artificial pe cand era seful statului, incurajand tradari de la PSD si PNL cu scopul de a construi un vehicul capabil sa-i asigure sustinere parlamentara guvernului Boc, sfarseste a fi inghitit de creatorul sau. Este o miscare politica din care rezulta o serie de castiguri de ordin practic pe termen scurt, destul de relative in raport cu pierderile pe termen lung. Sa le trecem in revista.

Victor Ponta: Traian Basescu va avea birou in curtea sediului PSD

Traian Basescu va avea birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD, dupa ce PMP si UNPR vor fuziona, a afirmat miercuri fostul presedinte al social-democratilor Victor Ponta. Dupa ultimele.

il va salva pe Traian Basescu fuziunea cu UNPR?

Partidul Miscarea Populara PMP) va absorbi UNPR, iar in acest fel partidul condus de Traian Basescu va avea 44 de parlamentari, si poate arbitra jocul politic in sesiunea din toamna. Fostul presedinte spera sa depaseasca in acest fel pragul electoral la alegerile parlamentare, dar calculele sale pot fi date peste cap de incompatibilitatea dintre cele doua electorate.

Este o miscare foarte inteligenta din partea lui Traian Basescu. Fara sa faca nimic, a castigat o multime de lucruri. Ce are de spus PSD cu privire la fuziunea PMP-UNPR

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat ca aceasta fuziune a UNPR cu PMP ii ofera posibilitatea lui Traian Basescu sa reintre in jocul politic si ca este o miscare.

PMP fuzioneaza cu UNPR. Partidul fondat de Gabriel Oprea dispare. Traian Basescu, presedinte unic: Oprea ramane cu onoarea

Presedintele PMP Traian Basescu a anuntat, intr-o declaratie de presa, fuziunea dintre PMP si UNPR, care presupune disparitia celui din urma. Noul partid se va numi PMP si va fi condus de Traian Basescu.

Traian Basescu: PMP si UNPR fuzioneaza. Gabriel Oprea nu e membru al noului partid. Ramane doar cu onoarea (VIDEO)

Traian Basescu, liderul PMP, si Valeriu Steriu, presedintele UNPR, au anuntat in cadrul unei declaratii de presa fuziunea dintre cele doua formatiuni politice. Rezultatul fuziunii se numeste Partidul.

UNPR si PMP fuzioneaza. Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Presedintele PMP Traian Basescu va anunta, intr-o declaratie de presa, fuziunea dintre PMP si UNPR, potrivit unor surse de la varful celor doua partide.

Traian Basescu isi doreste sa fie ministrul Transportului pentru a sasea oara. Fostul presedinte promite doua autostrazi in trei ani

Fostul presedinte Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor in cinci guverne, dar si-ar dori si un al saselea mandat, potrivit stiripesurse. ro. Mai mult, Traian Basescu promite ca, in cazul.

Traian Basescu: Daca cineva imi da portofoliul Transporturilor, va asigur ca...

Traian Basescu, fost ministru al Transporturilor, a declarat duminica seara la Romania TV, ca daca ar mai primi un mandat la conducerea Ministerului Transporturilor, el ar construi austostrazi. Daca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )