Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cat costa iPhone 6s in Romania: cel mai ieftin si cel mai scump, in functie de operator

Adevărul Adevărul,
Cat costa iPhone 6s in Romania: cel mai ieftin si cel mai scump, in functie de operator

Daca vrei sa stii la ce pret cumperi iPhone 6s in Romania, acum avem costul pentru fiecare operator. Totusi, nu-i deloc ieftin. continuă pe Adevărul

Cat costa iPhone 6S si iPhone 6S Plus la operatori

Orange, Vodafone si Telekom Romania au introdus pe site-uri posibilitatea de a precomanda cele mai noi telefoane Apple, iPhone 6S si iPhone 6S Plus. La liber, terminalul poate fi achizitionat cu preturi pornind de la peste 700 de euro.

Apple ar putea lansa un nou iPhone mai ieftin

Apple nu a mai lansat un telefon low-end de la iPhone 5C, in 2013. Asta s-ar putea schimba in cateva luni, daca ar fi sa ne luam dupa zvonuri. Ananda Baruah, de la Brean Capital, o banca de investitii, a declarat pentru Business Insider ca Apple ar putea sa lanseze un telefon mai ieftin, in [] Apple ar putea lansa un nou iPhone mai ieftin Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

S-a lansat cel mai securizat telefon. Cat costa BlackPhone 2?

In cazul in care domeniul vostru de activitate necesita un nivel de securitate sporit pentru comunicatiile cu colegii, aveti nevoie de BlackPhone 2. Desi ar putea parea imposibil la prima vedere ca un producator de smartphone-uri sa se diferentieze de concurenta, cei de la Silent Circle au facut o treaba destul de buna la mijlocul [] S-a lansat cel mai securizat telefon. Cat costa BlackPhone 2? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Business Report: Cat te costa sa supravietuiesti in Romania: ce spun romanii despre veniturile si cheltuielile lor; Firma acasa? Risc sa creasca taxa de 20 de ori. Cine este obligat sa plateasca si cine scapa; Fiscul isi face planul pentru un super-sediu

Economia a iesit din criza - gradul ei de deschidere, nu. Intre criteriilor reale de convergenta, dupa care e evaluata economia pentru a fi compatibila cu zona. Trenurile spaniole CAF ale Metrorex au probleme mari la suspensie si intra mereu in reparatii: Se pot sparge pernele de aer. Alta problema.

Romania are al patrulea cel mai mare pret la lapte din UE

Pretul pentru un litru de lapte in Romania este de 1,06 euro, al patrulea cel mai mare pret din UE, dupa cele din Italia, Cipru si Luxemburg, toate economii mai dezvoltate si cu salarii mult peste cele din.

Aditivi alimentari din belsug. Cel mai cunsumat produs din Romania te poate imbolnavi

Pe langa faptul ca ingrasa, painea noastra cea de toate zilele este si foarte nesanatoasa, scrie libertatea. ro. Pentru ca nici un producator din Romania nu mai respecta reteta traditionala, iar.

Cel mai bogat om din Alba, catre studenti: Sa nu pierdeti vremea. Sa va ganditi bine daca are rost sa ramaneti la facultate

Cel mai bogat om din Alba si unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, Ioan Popa, patronul companiei Transavia, a tinut sa transmita un mesaj studentilor de la Universitatea din Alba Iulia, la inceputul anului de studiu. Ioan Popa le-a spus acesora in stilul propriu la ce sa se astepe dupa finalizarea facultatii.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri in septembrie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, Antena 3 a ramas cel mai urmarit post tv informativ din Romania si in luna septembrie. Pe intreaga zi, Antena 3 a inregistrat, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, o medie de 7. 7% cota de piata.

Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric

Dupaanuntul NASA de luni, tot ce stim despre Marte este ca este o planeta inghetata, ostila, dar care are apa pe suprafata. Planeta Rosie reprezinta o optiune promitatoare pentru colonizare, iar teoriile despre cum vom face asta sunt nenumarate. Elon Musk, fondatorul Tesla Motors si CEO-ul SpaceX a discutat planurile sale cu privire la viitorul nostru [] Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

SONDAJ: Popularitatea Angelei Merkel a ajuns la 54%, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Rata popularitatii cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a scazut pe fondul crizei privind imigratia, fiind la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, conform unui sondaj citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )