Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cat de grava e poluarea in Beijing. Scolile din capitala Chinei, inchise

Adevărul Adevărul,
Cat de grava e poluarea in Beijing. Scolile din capitala Chinei, inchise

Autoritatile de la Beijing au instituit luni, in premiera, cod rosu de alerta din cauza poluarii, cel mai ridicat nivel de alerta din cele patru existente, aratand cat de grava e poluarea in Beijing. Scolile din capitala chineza au fost inchise incepand de marti pana joi la pranz. continuă pe Adevărul

FOTO Cat de grava e poluarea in Beijing. Scolile din capitala Chinei, inchise

Autoritatile de la Beijing au instituit luni, in premiera, cod rosu de alerta din cauza poluarii, cel mai ridicat nivel de alerta din cele patru existente, aratand cat de grava e poluarea in Beijing. Scolile din capitala chineza au fost inchise incepand de marti pana joi la pranz.

Activitatile in aer liber ale scolilor din Beijing, suspendate din cauza poluarii

Scolile din capitala Chinei vor suspenda toate activitatile in aer liber, pentru trei zile, din cauza unui nou cod portocaliu de poluare a aerului, emis de autoritati.

Scolile din Beijing suspenda activitatile in aer liber timp de trei zile din cauza poluarii

And Scolile din Beijing isi vor suspenda timp de trei zile toate activitatile in aer liber, din cauza noilor niveluri record de poluare a aerului, au anuntat ieri mass-media oficiale, la o saptamana dupa aerapocalipsa din capitala chineza, potrivit AFP.

De la Cotroceni, in scolile din Romania: Peste 1.000 de ore de programare vor fi parcurse in cadrul Hour of Code 2015

Astazi incepe, in Romania si in peste 180 de tari din lume, Hour of Code Ora de Programare) - cel mai mare eveniment de educatie din istorie care-si propune sa faca din programare un limbaj accesibil oricui si pune la dispozitie gratuit resursele.

Angelina Jolie, presedinta de onoare a Festivalului international de film din capitala Cambodgiei

Celebra actrita, realizatoare si producatoare americana Angelina Jolie, care se afla de o luna in Cambodgia, unde filmeaza un lungmetraj despre viata unei tinere militante, este presedinta de onoare a Festivalului international de film care se desfasoara zilele acestea in capitala tarii Phnom Penh.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )