Libnet.ro
UNICEF

08:31

Catalin Predoiu, despre Gala Bute: Nu am nicio emotie, eu si Ialomitianu am indreptat o hotarare

Adevărul Adevărul,
Catalin Predoiu, despre Gala Bute: Nu am nicio emotie, eu si Ialomitianu am indreptat o hotarare

Candidatul PNL la Primaria Generala, Catalin Predoiu, a declarat, vineri, ca nu are nicio emotie sa fie audiat in procesul Gala Bute, asa cum a cerut Elena Udrea, in instanta, el precizand ca, impreuna cu Gheorghe Ialomitianu, a indreptat o hotarare care era propusa a fi adoptata in Guvern, la acea vreme. continuă pe Adevărul

Predoiu despre audierile in dosarul Gala Bute: nu am nicio emotie

Liberalul Catalin Predoiu a precizat vineri ca nu are nicio emotie daca va fi chemat ca martor in dosarul Gala Bute, dupa cum a solicitat Elena Udrea la inalta Curte, scrie Agerpres.

Predoiu, despre o audiere in dosarul Gala Bute: Nu am nicio emotie

Liberalul Catalin Predoiu a precizat vineri ca nu are nicio emotie daca va fi chemat ca martor in dosarul Gala Bute, dupa cum a solicitat Elena Udrea la inalta Curte, informeaza.

Elena Udrea solicita audierea in instanta a lui Emil Boc si Catalin Predoiu in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a solicitat vineri judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie audierea ca martori a fostului premier Emil Boc si a fostului ministru al Justitiei Catalin Predoiu, in dosarul Gala Bute, scrie Agerpres.

Elena Udrea cere audierea in instanta a lui Emil Boc si Catalin Predoiu, in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a solicitat vineri judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie audierea ca martori a fostului premier Emil Boc si a fostului ministru al Justitiei Catalin Predoiu, in dosarul.

Reactia lui Catalin Predoiu dupa ce Elena Udrea l-a chemat in instanta in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea il denunta pe fostul prim-ministru Emil Boc in fata judecatorilor, la Curtea Suprema, in dosarul Gala Bute. Totodata, avocatii lui Udrea au cerut judecatorilor sa.

Elena Udrea a cerut ca Predoiu, Boc si Cocos sa fie audiati in procesul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea a solicitat vineri, in timpul audierilor de la Curtea Suprema din dosarul Gala Bute, ca in proces sa fie audiati, ca martori, Catalin Predoiu, Emil Boc si Dorin Cocos,.

Elena Udrea, audiata la Curtea Suprema in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns vineri dimineata la Curtea Suprema. Fostul ministru al Turismului va fi audiata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Udrea a fost trimisa in judecata si a vorbit in.

Krichbaum, membru in Bundestag, il sustine pe Catalin Predoiu: E si expresia dorintei Angelei Merkel. Statul de drept este personificat in Predoiu

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, si-a declarat sustinerea publica pentru Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, aratand ca si cancelarul Germaniei Angela Merkel este de aceeasi parere.

Catalin Predoiu, propunere pentru Nicusor Dan si Daniel Barbu pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti: In ultima saptamana, candidatii cu cele mai mici sanse sa se retraga si sa-l sustina pe cel mai bine pozitionat

In cadrul unei dezbateri electorale de pe Antena 3, Catalin Predoiu, candidatul PNL la primaria Capitalei, le-a propus un pact de dreapta pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti lui Nicusor Dan USB) si Daniel Barbu ALDE). Predoiu le-a cerut ca, in ultima saptamana a campaniei, in functie de sondajele de opinie, sa ramana in cursa doar cel mai bine clasat candidat, iar ceilalti doi sa se retraga si sa-i acorde sprijinul acestuia.

Nicusor Dan si Catalin Predoiu nu vor sa cedeze niciunul in favoarea celuilalt. Liiceanu: Vanitatile le vom trai pe pielea noastra

Principalii candidati de dreapta pentru primaria Capitalei, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, nu au ajuns la un acord, miercuri, la o dezbatere la Grupul pentru Dialog Social, pe propunerea PNL de a se realiza un sondaj, iar cel mai bine plasat dintre ei sa ramana in cursa electorala, scriitorul Gabriel Liiceanu declarand ca ambitiile si vanitatile le vom trai pe pielea noastra.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )