Libnet.ro
UNICEF

21:31

Krichbaum, membru in Bundestag, il sustine pe Catalin Predoiu: E si expresia dorintei Angelei Merkel. Statul de drept este personificat in Predoiu

Adevărul Adevărul,
Krichbaum, membru in Bundestag, il sustine pe Catalin Predoiu: E si expresia dorintei Angelei Merkel. Statul de drept este personificat in Predoiu

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, si-a declarat sustinerea publica pentru Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, aratand ca si cancelarul Germaniei Angela Merkel este de aceeasi parere. continuă pe Adevărul

Catalin Predoiu, propunere pentru Nicusor Dan si Daniel Barbu pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti: In ultima saptamana, candidatii cu cele mai mici sanse sa se retraga si sa-l sustina pe cel mai bine pozitionat

In cadrul unei dezbateri electorale de pe Antena 3, Catalin Predoiu, candidatul PNL la primaria Capitalei, le-a propus un pact de dreapta pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti lui Nicusor Dan USB) si Daniel Barbu ALDE). Predoiu le-a cerut ca, in ultima saptamana a campaniei, in functie de sondajele de opinie, sa ramana in cursa doar cel mai bine clasat candidat, iar ceilalti doi sa se retraga si sa-i acorde sprijinul acestuia.

Dezbatere electorala intre candidatii la Primaria Capitalei - Gabriela Firea vs Catalin Predoiu vs Nicusor Dan vs Daniel Barbu/ Predoiu propune stabilirea unui singur candidat al dreptei, in functie de sondaje, pentru a invinge PSD-ul

Antena 3 a gazduit luni seara cea de-a doua dezbatere majora din actuala campanie pentru Primaria Capitalei, o emisiune curata in care candidatii nu s-au atacat, moderarea nu a ridicat probleme mari, doar timpul alocat candidatilor la intrebari nepermitand formularea unor raspunsuri clare care sa-i lamureasca pe votanti. Programele prezentate au fost in mare parte similare: problema traficului, a agentului termic, educatia si coruptia. Cel mai interesant moment al emisiunii l-a constituit propunerea lui Catalin Predoiu pentru Nicusor Dan si Daniel Barbu pentru infrangerea PSD-ului ca, in functie de sondaje, in ultima saptamana, sa fie sustinut de catre toata lumea de dreapta doar candidatul cu cele mai mari sanse. Propunere refuzata de cei doi. Interventia Rodicai Popescu Bitanescu a adus si momentul picant al emisiunii. vezi in continut acoperirea live text a emisiunii.

Nicusor Dan si Catalin Predoiu nu vor sa cedeze niciunul in favoarea celuilalt. Liiceanu: Vanitatile le vom trai pe pielea noastra

Principalii candidati de dreapta pentru primaria Capitalei, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, nu au ajuns la un acord, miercuri, la o dezbatere la Grupul pentru Dialog Social, pe propunerea PNL de a se realiza un sondaj, iar cel mai bine plasat dintre ei sa ramana in cursa electorala, scriitorul Gabriel Liiceanu declarand ca ambitiile si vanitatile le vom trai pe pielea noastra.

Catalin Predoiu se delimiteaza de candidatul PNL la Primaria Sectorului 4: Sava este in afara campaniei mele. Este maximum ce pot face

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a aratat ca asocierea lui Rasvan Sava, candidatul PNL la Primaria Sectorului 4, cu fostul edil Cristian Popescu Piedone nu este un motiv de excludere din partid, insa Sava este plasat in afara campaniei sale electorale si mai mult nu poate face. Sava a fost sngurul candidat de Sector care a lipsit de la dezbaterea electorala cu candidatii la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, angajamente pentru dezvoltarea economica a Bucurestiului. Cum va arata Capitala in viziunea lor (VIDEO)

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan au explicat pentru B1 TV, in cadrul emisiunii moderate de Silviu Manastire, cum vor dezvolta Bucurestiul, din punct de vedere economic, in eventualitatea.

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, planuri pentru sanatatea bucurestenilor. Candidatii promit servicii medicale de calitate, investitii in spitale si o eficientizare a costurilor (VIDEO)

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan au detaliat pentru B1 TV, in cadrul emisiunii moderate de Silviu Manastire, care sunt planurile lor in domeniul Sanatatii, in eventualitatea.

Ce sanse mai sunt ca Nicusor Dan si Catalin Predoiu sa se uneasca impotriva Gabrielei Firea

Radu Magdin, specialist in comunicare politica, a explicat, pentru Adevarul, de ce Catalin Predoiu si Nicusor Dan nu pot face pasul in spate in lupta pentru Primaria Capitalei.

Candidatul liberal pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a propus un candidat unic al dreptei pentru a castiga in fata PSD

Candidatul liberal pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a propus luni seara ca in ultima saptamana de campanie cei trei candidati ai dreptei pentru postul de primar general sa faca un sondaj,.

Catalin Predoiu propune unificarea dreptei impotriva PSD. Ce raspuns a primit de la Nicusor Dan si Daniel Barbu

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

Catalin Predoiu: Traficul este cea mai mare problema in Bucuresti

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )