Libnet.ro
UNICEF

20:30

Predoiu despre audierile in dosarul Gala Bute: nu am nicio emotie

România Liberă România Liberă,
Predoiu despre audierile in dosarul Gala Bute: nu am nicio emotie

Liberalul Catalin Predoiu a precizat vineri ca nu are nicio emotie daca va fi chemat ca martor in dosarul Gala Bute, dupa cum a solicitat Elena Udrea la inalta Curte, scrie Agerpres. continuă pe România Liberă

Predoiu, despre o audiere in dosarul Gala Bute: Nu am nicio emotie

Liberalul Catalin Predoiu a precizat vineri ca nu are nicio emotie daca va fi chemat ca martor in dosarul Gala Bute, dupa cum a solicitat Elena Udrea la inalta Curte, informeaza.

Elena Udrea solicita audierea in instanta a lui Emil Boc si Catalin Predoiu in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a solicitat vineri judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie audierea ca martori a fostului premier Emil Boc si a fostului ministru al Justitiei Catalin Predoiu, in dosarul Gala Bute, scrie Agerpres.

Reactia lui Catalin Predoiu dupa ce Elena Udrea l-a chemat in instanta in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea il denunta pe fostul prim-ministru Emil Boc in fata judecatorilor, la Curtea Suprema, in dosarul Gala Bute. Totodata, avocatii lui Udrea au cerut judecatorilor sa.

Elena Udrea, audiata la Curtea Suprema in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns vineri dimineata la Curtea Suprema. Fostul ministru al Turismului va fi audiata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Udrea a fost trimisa in judecata si a vorbit in.

Catalin Predoiu, despre Gala Bute: Nu am nicio emotie, eu si Ialomitianu am indreptat o hotarare

Candidatul PNL la Primaria Generala, Catalin Predoiu, a declarat, vineri, ca nu are nicio emotie sa fie audiat in procesul Gala Bute, asa cum a cerut Elena Udrea, in instanta, el precizand ca, impreuna cu Gheorghe Ialomitianu, a indreptat o hotarare care era propusa a fi adoptata in Guvern, la acea vreme.

Elena Udrea a cerut ca Predoiu, Boc si Cocos sa fie audiati in procesul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea a solicitat vineri, in timpul audierilor de la Curtea Suprema din dosarul Gala Bute, ca in proces sa fie audiati, ca martori, Catalin Predoiu, Emil Boc si Dorin Cocos,.

Elena Udrea cere audierea in instanta a lui Emil Boc si Catalin Predoiu, in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a solicitat vineri judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie audierea ca martori a fostului premier Emil Boc si a fostului ministru al Justitiei Catalin Predoiu, in dosarul.

CTP, despre cazul lui Lucian Bute: Pentru mine, rezultatul acestui test antidoping nu este relevant, Bute ramane un pseudocampion

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, informatia portrivit careia Lucian Bute a fost depistat pozitiv la testul antidoping dupa meciul cu Badou.

CTP, despre cazul lui Lucian Bute: Pentru mine, rezultatul acestui test antidoping nu este relevant, Bute ramane un pseudocampion (VIDEO)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, informatia portrivit careia Lucian Bute a fost depistat pozitiv la testul antidoping dupa meciul cu Badou.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3054 seconds )