Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reactia lui Catalin Predoiu dupa ce Elena Udrea l-a chemat in instanta in dosarul Gala Bute (VIDEO)

B1 B1,
Reactia lui Catalin Predoiu dupa ce Elena Udrea l-a chemat in instanta in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea il denunta pe fostul prim-ministru Emil Boc in fata judecatorilor, la Curtea Suprema, in dosarul Gala Bute. Totodata, avocatii lui Udrea au cerut judecatorilor sa. continuă pe B1

Elena Udrea solicita audierea in instanta a lui Emil Boc si Catalin Predoiu in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a solicitat vineri judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie audierea ca martori a fostului premier Emil Boc si a fostului ministru al Justitiei Catalin Predoiu, in dosarul Gala Bute, scrie Agerpres.

Elena Udrea a cerut ca Predoiu, Boc si Cocos sa fie audiati in procesul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea a solicitat vineri, in timpul audierilor de la Curtea Suprema din dosarul Gala Bute, ca in proces sa fie audiati, ca martori, Catalin Predoiu, Emil Boc si Dorin Cocos,.

Catalin Predoiu, despre Gala Bute: Nu am nicio emotie, eu si Ialomitianu am indreptat o hotarare

Candidatul PNL la Primaria Generala, Catalin Predoiu, a declarat, vineri, ca nu are nicio emotie sa fie audiat in procesul Gala Bute, asa cum a cerut Elena Udrea, in instanta, el precizand ca, impreuna cu Gheorghe Ialomitianu, a indreptat o hotarare care era propusa a fi adoptata in Guvern, la acea vreme.

Krichbaum, membru in Bundestag, il sustine pe Catalin Predoiu: E si expresia dorintei Angelei Merkel. Statul de drept este personificat in Predoiu

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, si-a declarat sustinerea publica pentru Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, aratand ca si cancelarul Germaniei Angela Merkel este de aceeasi parere.

Catalin Predoiu, propunere pentru Nicusor Dan si Daniel Barbu pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti: In ultima saptamana, candidatii cu cele mai mici sanse sa se retraga si sa-l sustina pe cel mai bine pozitionat

In cadrul unei dezbateri electorale de pe Antena 3, Catalin Predoiu, candidatul PNL la primaria Capitalei, le-a propus un pact de dreapta pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti lui Nicusor Dan USB) si Daniel Barbu ALDE). Predoiu le-a cerut ca, in ultima saptamana a campaniei, in functie de sondajele de opinie, sa ramana in cursa doar cel mai bine clasat candidat, iar ceilalti doi sa se retraga si sa-i acorde sprijinul acestuia.

Nicusor Dan si Catalin Predoiu nu vor sa cedeze niciunul in favoarea celuilalt. Liiceanu: Vanitatile le vom trai pe pielea noastra

Principalii candidati de dreapta pentru primaria Capitalei, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, nu au ajuns la un acord, miercuri, la o dezbatere la Grupul pentru Dialog Social, pe propunerea PNL de a se realiza un sondaj, iar cel mai bine plasat dintre ei sa ramana in cursa electorala, scriitorul Gabriel Liiceanu declarand ca ambitiile si vanitatile le vom trai pe pielea noastra.

Catalin Predoiu se delimiteaza de candidatul PNL la Primaria Sectorului 4: Sava este in afara campaniei mele. Este maximum ce pot face

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a aratat ca asocierea lui Rasvan Sava, candidatul PNL la Primaria Sectorului 4, cu fostul edil Cristian Popescu Piedone nu este un motiv de excludere din partid, insa Sava este plasat in afara campaniei sale electorale si mai mult nu poate face. Sava a fost sngurul candidat de Sector care a lipsit de la dezbaterea electorala cu candidatii la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, angajamente pentru dezvoltarea economica a Bucurestiului. Cum va arata Capitala in viziunea lor (VIDEO)

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan au explicat pentru B1 TV, in cadrul emisiunii moderate de Silviu Manastire, cum vor dezvolta Bucurestiul, din punct de vedere economic, in eventualitatea.

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, planuri pentru sanatatea bucurestenilor. Candidatii promit servicii medicale de calitate, investitii in spitale si o eficientizare a costurilor (VIDEO)

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan au detaliat pentru B1 TV, in cadrul emisiunii moderate de Silviu Manastire, care sunt planurile lor in domeniul Sanatatii, in eventualitatea.

Ce sanse mai sunt ca Nicusor Dan si Catalin Predoiu sa se uneasca impotriva Gabrielei Firea

Radu Magdin, specialist in comunicare politica, a explicat, pentru Adevarul, de ce Catalin Predoiu si Nicusor Dan nu pot face pasul in spate in lupta pentru Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )