Libnet.ro
UNICEF

21:45

Catalin Tolontan, despre cartea scrisa de George Copos in timpul detentiei: Si-a cumparat cartea si libertatea

B1 B1,
Catalin Tolontan, despre cartea scrisa de George Copos in timpul detentiei: Si-a cumparat cartea si libertatea

Una dintre cartile scrise de Goerge Copos in perioada detentiei, care l-a ajutat sa iasa mai repede din inchisoare, este supectata de plagiat. Istoricul Catalin Parfene a cerut Administratiei Nationale a. continuă pe B1

Catalin Parfene: In cartea lui George Copos sunt multe pasaje asemanatoare cu cele din lucrarea mea/ Este aceeasi ordine a ideilor, dar lucrarea mea nu figureaza in bibliografie

Istoricul Catalin Parfene, care a atras atentia asupra unui posibil plagiat al cartii publicate in inchisoare a lui George Copos, a precizat pentru HotNews. ro ca in cartea omului de afaceri exista foarte multe pasaje asemanatoare cu cele din teza sa de masterat. Este exact aceeasi ordine a ideilor mele din teza de masterat, doar topica este schimbata si foloseste sinonime, spune Parfene.

Radu Banciu, despre eliberarea lui George Copos din penitenciar: A devenit scriitor. S-ar putea sa nu ne mai recunoasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre eliberarea lui George Copos. Omul de afaceri fost eliberat, marti, din penitenciar, dupa decizia magistratilor Tribunalului.

Radu Banciu, despre acuzatiile de plagiat care i se aduc lui George Copos: El scria pe genunchi in puscarie, in timp ce altii jucau table. Omul asta merita sa se intoarca in puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre acuzatiile de pagiat care i se aduc lui George Copos. Cartea scrisa de Copos in perioada detentiei este.

Suspiciuni de plagiat la o carte scrisa de George Copos in detentie

Istoricul Catalin Parfene a cerut Administratiei Nationale a Penitenciarului sa faca publica o lucrare stiintifica pe care omul de afaceri George Copos ar fi scris-o in inchisoare, deoarece exista suspiciuni.

George Copos, eliberat conditionat din inchisoare; decizia este definitiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis marti cererea prin care omul de afaceri George Copos solicita eliberarea conditionata din inchisoare, anunta Agerpres. Decizia este definitiva, astfel incat George Copos va fi eliberat marti din Penitenciarul Rahova. George Copos avea de executat patru ani de inchisoare, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis sa nu fie aplicat un spor de pedeapsa, in urma contopirii condamnarilor primite in dosarele Loteria I si cel privind transferurile de jucatori. Fiscul a recuperat prejudiciul de 4 milioane de lei din Dosarul Loteria I .

George Copos va fi ELIBERAT conditionat. Decizia este DEFINITIVA

George Copos va fi eliberat conditionat, in urma deciziei magistratilor de la Tribunalul Bucuresti. Decizia este definitiva si George Copos va parasi, marti, penitenciarul. Reporterul Antena 3,.

George Copos a fost ELIBERAT. Ma simt rusinat

George Copos a fost eliberat conditionat, in urma deciziei magistratilor de la Tribunalul Bucuresti. Decizia este definitiva si George Copos a parasit, marti, penitenciarul, dupa 400 de zile de la.

Omul de afaceri George Copos, eliberat din inchisoare la un an de la incarcerare. Decizia este definitiva

George Copos va fi eliberat conditionat, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani de inchisoare, decizia luata de Tribunalul Bucuresti fiind definitiva, astfel ca fostul patron al Rapidului va pleca marti din penitenciar. Prima instanta care a luat in discutie cererea lui Copos refuzase eliberarea acestuia. George Copos este primul condamnat din dosarul Transferurilor care este eliberat din inchisoare.

George Copos, la iesirea din penitenciar: Am citit cat n-am citit toata viata. Asa cum zicea si Nietzsche, ce nu te omoara te intareste (VIDEO)

George Copos a fost eliberat, marti, din penitenciar, dupa decizia magistratilor Tribunalului Bucuresti. La iesirea din inchisoare, Copos s-a oprit pentru cateva minute in fata jurnalistilor pentru a le.

George Copos a fost eliberat conditionat din inchisoare

Zi decisiva pentru George Copos, fostul patron al echipei Rapid, Tribunalul Bucuresti judecand astazi cererea acestuia de eliberare conditionata. Copos a fost eliberat conditionat din inchisoare, iar decizia va esteuna definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )