Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cati bani arunca turistii in cele mai faimoase fantani din lume, inclusiv la castelul Bran, si ce se intampla cu banii adunati VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cati bani arunca turistii in cele mai faimoase fantani din lume, inclusiv la castelul Bran, si ce se intampla cu banii adunati VIDEO

Fantani care implinesc dorinte sau nu, cert este ca obiceiul de a arunca un ban in astfel de atractii turistice genereaza anual sume importante, in functie si de faima obiectivului. Fontana di Trevi din Roma este un exemplu de succes, iar monedele aruncate intr-un singur an de turisti se transforma in sume impresionante. continuă pe Adevărul

Cati bani arunca turistii in cele mai faimoase fantani din lume, inclusiv la Bran, si ce se intampla cu banii

Fantani care implinesc dorinte sau nu, cert este ca obiceiul de a arunca un ban in astfel de atractii turistice genereaza anual sume importante, in functie si de faima obiectivului. Fontana di Trevi din Roma.

Zece dintre cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards. Doua sunt din Romania

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards SWPA), cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, sunt expuse la Cluj. Printre fotografiile expuse se vor numara cele din seria Camera intima, realizate de Cosmin Bumbut, castigator al premiului Fotograful anului la sectiunea Arhitectura in cadrul SWPA 2015.

10 afrodiziace naturale: nutritionistul Mihaela Bilic explica de ce o mancare simpla, aflata pe masa romanului din cele mai vechi timpuri, ne ajuta sa fim mai buni la pat

Apetitul si anduranta sexuala pot fi stimulate si in mod natural. Cunoscutul medic nutritonist Mihaela Bilic a explicat motivul pentru care consumul anumitor alimente chiar reprezinta un ajutor in imbuntatirea vietii sexuale, printre acestea figurand si un preparat extrem de simplu, traditional, aflat in mod obisnuit pe masa romanului, din cele mai vechi timpuri.

Aproape 160 de morti si 3.797 de raniti in accidente de munca, in 2015; cele mai multe cazuri, in Bucuresti, Brasov, Constanta

Aproape 160 de persoane au murit anul trecut in accidente de munca, iar 3. 797 au fost ranite, dintre care 68 au ramas cu invaliditate. Cele mai multe accidente de munca au fost in Bucuresti, Brasov si Constanta, la firme de constructii si de transporturi, dar si in comert si industria alimentara, arata Inspectia Muncii, la solicitarea agentiei News. ro.

Top 5 sporturi care ard cele mai multe calorii. Cum poti sa scapi de caloriile de la o masa cu un singur antrenament

Visul oricarei persoane care a pus cateva kilograme este sa le dea jos in cel mai scurt timp. Care sunt insa sporturile care ne ajuta, combinate cu o dieta adecvata, sa ardem cele mai multe calorii?.

De ce droguri trebuie sa ne ferim: cele mai periculoase cinci substante care creeaza dependenta si duc la deces

Cele mai periculoase droguri sunt clasificate, potrivit cercetatorilor, in functie de mai multe criterii printre care si gradul in care substanta activeaza sistemul de recompensa al creierului. Pe de alta parte, exista si cercetatori care sustin ca niciun drog nu creeaza dependenta.

Cele mai cautate marci de masini pe mapamond: BMW e lider mondial ...insa romanii prefera altceva

BMW si Toyota sunt marcile auto despre care oamenii cauta cele mai multe informatii pe Internet, marca germana fiind lider in 61 de tari, iar cea japoneza in 56 de tari, reiese din datele centralizate de.

Cele mai geloase zodii. Te numeri printre ele?

Fiecare om este unic, insa, exista numeroase similitudini intre persoanele care apartin aceleiasi zodii. Iata care sunt cele mai geloase zodii. Semne de Apa: Rac, Scorpion, Pesti Semnele de apa sunt.

Romania, campioana la procesele pierdute la CEDO. Cati bani au fost platiti pentru despagubiri

Romania a platit in ultimii trei ani despagubiri de aproape 53 milioane de lei celor care au castigat procesele impotriva statului la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Cea mai mare parte din suma a fost achitata anul trecut, cand Romania a bifat si un record negativ: s-a clasat pe locul al treilea in topul celor mai reclamate state din UE la CEDO, informeaza Digi24.

Cati bani li se cer elevilor unei scoli din Focsani pentru cadourile de 8 Martie. Un olimpic a fotografiat anuntul si l-a trimis la ziar

Articolul 9 din Legea Educatiei Nationale spune ca invatamantul de stat este gratuit, insa numai pe hartie. Altfel nu se explica de ce copiilor li se cer bani pe fata, prin solicitari imperative, scrise pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )