Libnet.ro
UNICEF

16:30

Zece dintre cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards. Doua sunt din Romania

Adevărul Adevărul,
Zece dintre cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards. Doua sunt din Romania

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards SWPA), cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, sunt expuse la Cluj. Printre fotografiile expuse se vor numara cele din seria Camera intima, realizate de Cosmin Bumbut, castigator al premiului Fotograful anului la sectiunea Arhitectura in cadrul SWPA 2015. continuă pe Adevărul

Top cele mai puternice pasapoarte din lume: stiai in cate tari poti intra fara viza?

Pasaportul este cea mai importanta parola pentru a deschide poarta calatoriilor in lume, de care ne bucuram mai mult sau mai putin in functie de tara in care suntem cetateni. Iata, deci, care sunt cele mai puternice pasapoarte din lume si.

GALERIE FOTO Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai I

Regele Mihai este un simbol, unicul supravietuitor dintre sefii de stat europeni din Al Doilea Razboi Mondial, care a lasat in urma sa in imagini o intreaga istorie. Regele Mihai a anuntat miercuri ca este grav bolnav si ca se retrage din viata publica Hotnews. ro va prezinta in continuare o galerie foto in care sunt prezentate cele mai importante momente din viata Regelui.

Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, adorata de Giorgio Armani

Daniela Aciu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, este adorata de Giorgio Armani. Cariera modelului roman este in plina ascensiune, dovada fiind numarul mare de prezentari de moda din ultima perioada. Cele mai importante case de moda s-au batut pentru ca romanca sa defileze pe podium. Armani, Roberto Cavalli, Ermano Scervino si Zuhair Murda sunt doar cateva dintre marile nume pentru care a prezentat Daniela.

Cine sunt cei mai bogati oameni din lume in 2016

Cine sunt cei mai bogati din lume este intrebarea la care raspunde revista Forbes in fiecare an. Bill Gates este, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere care depaseste suma fabuloasa de 75 de miliarde de dolari. Lupta s-a dat insa pentru locul al doilea intre americanul Warren Buffet si spanionul Amancio Ortega.

Patru dintre cele mai aclamate trupe internationale ajung la Garana Jazz Festival, editia cu numarul XX

Yuri Honing Acoustic Quartet, Enrico Rava, Kari Ikonen Trio si Magnus Ostrom Band completeaza lineup-ul Garana Jazz Festival XX, ce va avea loc intre 7 si 11 iulie in varful muntilor Semenic din Caras-Severin. 80 de artisti, 22 de trupe, 3 scene si 5 zile de concerte contureaza editia aniversara a celui mai important festival de jazz open-air din Europa Centrala si de Est.

Unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Regelui Mihai! Prin ce a trecut cand avea numai 16 ani

La 16 ani si 7 luni, in martie 1938, Regele Mihai ar fi omorat intr-un accident de masina un biciclist, conform insemnarilor Cenzurii din acea vreme. Evenimentul a fost radiat apoi din biografia regala!Site-ul.

Duminica are loc etapa finala in Raliul Amatorilor. Castigatorii se vor antrena la cele mai bune scoli de pilotati din Romania

Promo Rally ajunge duminica la cea de-a cincea etapa la finalul caruia se vor desemna castigatorii mini campionatului de raliuri pentru amatori. Tot duminica va avea loc si o intrecere a doamnelor.

Cele mai scumpe 10 orase din lume: locurile cu cele mai mari chirii pentru locuinte si birouri

Un index ce masoara costul chiriilor atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru birouri, ne dezvaluie care sunt cele mai scumpe orase din lume.

Pasapoartele germane sunt cele mai puternice din lume, oferind acces fara viza in 177 de tari. Cu un pasaport romanesc se poate intra in acelasi mod in 153 de state

Potrivit noului clasament pe 2016 intocmit de Henley Partners Visa Restrictions Index, cetatenii germani detin cel mai puternic pasaport din lume, care le ofera acces fara viza in 177 de tari.

Pasapoartele germane sunt cele mai puternice din lume, oferind acces fara viza in 177 de tari. Cu un pasaport romanesc se poate intra in acelasi mod in 153 de state.

Potrivit noului clasament pe 2016 intocmit de Henley Partners Visa Restrictions Index, cetatenii germani detin cel mai puternic pasaport din lume, care le ofera acces fara viza in 177 de tari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )