Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cati bani vor primi bucurestenii care solicita sa participe la testarea COVID-19

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cati bani vor primi bucurestenii care solicita sa participe la testarea COVID-19

Cetatenii din Bucuresti care solicita participarea, in mod voluntar, la efectuarea testarii PCR, in vederea depistarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2, ar urma sa beneficieze de un sprijin financiar in valoare de 200 de lei, conform unui proiect care. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea vrea sa ii plateasca pe bucurestenii care se testeaza voluntar de Covid-19

Gabriela Firea vrea sa ii plateasca, cu suma de 200 leibeneficiar, pe bucurestenii care vor solicita participarea, in mod voluntar, la efectuarea testarii PCR, in vederea depistarii infectarii cu noul coronavirus.

Circa 250.000 de elevi vor primi gratuit tablete

Guvernul va aloca din fondul de rezerva 150 de milioane de lei pentru achizitionarea de tablete pentru 250. 000 de elevi defavorizati, care acum nu au posilbitatea sa participe la cursurile online la distanta, a anuntat Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului.

VIDEO Cati bani se castiga din contrabanda cu tigari. Tir burdusit cu tigari, depistat de politistii de frontiera din Mehedinti

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Mehedinti au descoperit, ascunse in remorca unui autocamion condus de un cetatean sarb, cantitatea de 110. 697 pachete cu tigari, in valoare de 1. 364 lei, pe care barbatul intentiona sa le introduca ilegal in tara.

Achizitiile romanilor au explodat in pandemie: cati bani s-au cheltuit fata de 2019

Numarul somerilor a explodat in Romania pe timp de pandemie, dar romanii care au stat in casa se pare ca au cheltuit mai mult decat daca ar fi fost in libertate. Romanii au cheltuit.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )