Libnet.ro
UNICEF

15:00

Caz socant in Arad. Un jandarm este acuzat ca ar fi abuzat sexual doua copile

Antena3 Antena3,
Caz socant in Arad. Un jandarm este acuzat ca ar fi abuzat sexual doua copile

Acuzatii greu de imaginat la adresa unui jandarm din Arad. Militarul este banuit ca ar fi abuzat sexual doua copile dintr-o casa de tip familial. Pentru a ajunge in apropierea acestora, s-ar fi folosit de sotia lu. continuă pe Antena3

Caz socant in Arad. Un jandarm est acuzat ca ar fi abuzat sexual doua copile

Acuzatii greu de imaginat la adresa unui jandarm din Arad. Militarul este banuit ca ar fi abuzat sexual doua copile dintr-o casa de tip familial. Pentru a ajunge in apropierea acestora, s-ar fi folosit de sotia lu.

Caz socant intr-o localitate din Bistrita. Un barbat si-a terorizat iubita o noapte intreaga. Femeia si tatal ei au fost la un pas sa arda de vii

Caz socant intr-o localitate din Bistrita. O femeie de 47 de ani si tatal ei, de 76 de ani, au fost la un pas sa arda de vii in propria casa. Totul dupa ce concubinul a dat foc locuintei celor doi, dar si.

Caz socant la Teleorman! O minora in varsta de 15 ani si-a ucis bebelusul si l-a ascuns in soba

Caz socant la Smardioasa! O minora in varsta de 15 ani si-a ucis pruncul si l-a ascuns in soba , incercand sa isi tina secreta fapta. Politistii din cadrul IPJ Teleorman au fost sesizati de.

Zidane este acuzat de NEPOTISM in Spania, dupa ce si-a titularizat fiul in partida castigata de Real cu Huesca! Cum se apara antrenorul francez

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, este acuzat de nepotism in Spania, dupa ce fiul sau a debutat in tricoul blanco, in partida castigata cu greu impotriva celor de la Huesca 3-2), desi.

Un cantaret s-a sinucis dupa ce a fost acuzat ca a abuzat o minora. Scrisoarea lasata de acesta

Un cantaret de muzica rock s-a sinucis dupa ce a publicat o scrisoare de adio, pe contul sau de Twitter, in care a scris ca a fost acuzat in mod eronat ca a abuzat sexual o minora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )