Libnet.ro
UNICEF

17:30

Caz socant in Teleorman! Un jandarm a fost gasit impuscat in cap in sediul institutiei

Antena3 Antena3,
Caz socant in Teleorman! Un jandarm a fost gasit impuscat in cap in sediul institutiei

Caz socant in judetul Teleorman. Un jandarm a fost gasit impuscat chiar in sediul Jandarmeriei Teleorman. Colegii au fost cei care l-au descoperit vineri dimineata iar, din primele informatii, se pare ca. continuă pe Antena3

Teleorman: Un jandarm a fost gasit impuscat in sediul Inspectoratului Judetean

Un jandarm a fost gasit impuscat in cap, in noaptea de joi spre vineri, in sediul Inspectoratului Judetean Teleorman, politistii demarand o ancheta in acest caz, informeaza Agerpres.

Un jandarm a fost gasit mort in vestiarul unitatii din Alexandria. Urma sa intre in tura. Colegii sunt consternati

Trupul neinsufletit al unui jandarm a fost gasit in vestiarul Inspectoratului Judetean de Jardarmi din Alexandria, judetul Teleorman. Barbatul prezenta leziuni in zona capului ca pareau produse prin impuscare. Avea 42 de ani, era casatorit, avea un copil. in 2016 fusese avansat inainte de termen. Colegii acestuia sunt consternati.

Gest EXTREM! Un jandarm s-a impuscat in cap in sediul institutiei (VIDEO)

Jandarmul Catalin Predescu a fost gasit fara suflare in sediul Jandarmeriei Teleorman, dupa ce s-a impuscat in cap. Barbatul, de 42 de ani, a fost gasit de colegul sau pe jos intr-o balta de sange,.

Cine este jandarmul din Teleorman care s-a impuscat in cap. Motivul pentru care subofiterul si-a pus capat zilelor

Se pare ca subofiterul din cadrul Jandarmeriei Teleorman care s-a impuscat in cap se afla in plin proces de divort. Catalin Predescu era reclamant in procesul de divort, in timp ce sotia sa era.

Caz SOCANT: Un pedofil infectat cu virusul HIV a fost arestat(VIDEO)

Caz socant in Iasi. Un pedofil infectat cu virusul HIV a fost arestat dupace a racolat zeci de minori pe retelele de socializare. Tanarul, provine dintr-un centru de plasament, de acolo de unde se pare ca lu.

Caz socant la Timisoara. O femeie a fost injunghiata in timp ce calatorea cu tramvaiul 9. Nimeni n-a sarit sa o ajute

Incident socant, marti, la Timisoara. O femeie a fost injunghiata de un barbat in timp ce calatorea cu tramvaiul care circula pe linia 9. Evenimentul s-a petrecut intre zona Iosefin si Gara de.

Caz socant in Iasi. Un barbat a fost injunghiat mortal de un amic la o petrecere

Un barbat a fost injunghiat mortal intr-o localitate ieseana in timpul unei petreceri. Martorii spun ca agresorul l-ar fi injunghiat din senin pe barbatul de 37 de ani. Criminalul a fost retinut si urmeaza s?.

Caz socant in Spania! O romanca si-a vandut surorile pentru 20.000 euro unor clanuri

Caz socant in Spania. O romanca din Spania este acuzata ca si-a vandut surorile minore pentru 20. 000 de euro, acestea fiind eliberate de politistii spanioli la finalul lunii februarie. Cele doua minore, de 16.

Un cunoscut actor, acuzat cu mai multe abuzuri sexuale, a fost gasit mort

Actorul sud-coreean Jo Min-ki, care a fost acuzat de abuzuri sexuale, a fost gasit fara suflare vineri. Autoritatile cred ca ar putea fi vorba de o posibila sinucidere. JO Min-ki, in varsta de 52 de.

Un cunoscut actor, acuzat de mai multe abuzuri sexuale, a fost gasit mort

Actorul sud-coreean Jo Min-ki, care a fost acuzat de abuzuri sexuale, a fost gasit fara suflare vineri. Autoritatile cred ca ar putea fi vorba de o posibila sinucidere. JO Min-ki, in varsta de 52 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )