Libnet.ro
UNICEF

07:00

Caz straniu in Romania! Adolescenta de 11 ani, deflorata cu degetele de viitoarea soacra, dupa ce logodnicul a esuat

Antena3 Antena3,
Caz straniu in Romania! Adolescenta de 11 ani, deflorata cu degetele de viitoarea soacra, dupa ce logodnicul a esuat

Partida Romilor Pro Europa a alertat in weekend autoritatile, sesizand ca o fata de 11 ani din Craiova ar fi fost adusa in urma unei logodne in Slatina si ar fi fost deflorata de soacra sa. Sesizarea. continuă pe Antena3

Descinderi in Buzau, intr-un caz de trafic de minori. O adolescenta de 16 ani, printre victimele proxenetilor

Doi barbati din Buzau, in varsta de 37, respectiv 34 de ani, au ajuns pe mainile politistilor de la combaterea criminalitatii organizate, pentru trafic de minori. Oamenii legii, sub coordonarea DIICOT Buzau, au descins la domiciliile proxenetilor, dupa ce fetele pe care le fortau sa se prostitueze au fost oprite la iesirea din tara.

O fata de 11 ani ar fi fost deflorata cu degetele de viitoarea soacra. Acuzatii grave dupa o logodna tiganeasca

Partida Romilor Pro Europa a alertat in week-end autoritatile, sesizand ca o fata de 11 ani din Craiova ar fi fost adusa in urma unei logodne in Slatina si ar fi fost deflorata de soacra sa.

O fata de 11 ani, dezvirginata de bunica la o nunta in Slatina. Sociologul Gelu Duminica, despre practica jucatului camasii: Cand ne-am uitat pe casetele video de la o astfel de nunta i-am vazut pe prefect, pe politist...

EXCLUSIV ONLINE Caz revoltator in Slatina unde o fata de 11 ani a fost maritata cu un baiat de 18 ani si pentru ca la nunta rudele au vrut sa joace camasa fata a fost dezvirginata de bunica. Presedint.

Lindsay Lohan revine in muzica dupa o pauza de 11 ani. Xanax, noul ei single

Actrita si cantareata Lindsay Lohan, in varsta de 33 de ani, a anuntat ca revine in muzica dupa o pauza de 11 ani, cu single-ul Xanax.

Alt caz socheaza Romania! Un tanar si-a rapit iubita, dupa ce parintii fetei au refuzat casatoria

Un tanar in varsta de 20 de ani din Slobozia Bradului, ajutat de parinti si de un prieten, si-a rapit iubita, dupa ce parintii fetei, in varsta de 17 ani, din aceeasi localitate, au refuzat casatoria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )