Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cazul Elodia 2. Felix si-a ucis cel mai bun prieten ca sa aiba o relatie cu fosta sotie a acestuia

Antena3 Antena3,
 Cazul Elodia 2. Felix si-a ucis cel mai bun prieten ca sa aiba o relatie cu fosta sotie a acestuia

Felix Dianu, un barbat de 43 de ani din Targu Carbunesti, a fost condamnat, miercuri, de magistratii Tribunalului Gorj, dupa ce a fost acuzat ca si-a ucis cel mai bun prieten in urma cu sapte ani. Cadavrul. continuă pe Antena3

VIDEOPep Guardiola, dupa victoria din Ucraina: Cel mai bun meci de cnd sunt aici

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat ca echipa sa a jucat cel mai bun joc din perioada petrecuta de el pe banca tehnica, dupa ce cetatenii au trecut cu 3-0 de Shakthar Donetsk.

VIDEO Sahtior vs Manchester City 0-3/ Pep Guardiola: Cel mai bun meci de cnd sunt aici

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat ca echipa sa a jucat cel mai bun joc din perioada petrecuta de el pe banca tehnica, dupa ce cetatenii au trecut cu 3-0 de Sahtior Donetk.

Simona Halep: 2018 a fost cel mai bun al meu, acum abia astept vacanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta, una in care insa va.

Fondul Proprietatea, cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 2,65%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 12 - 19 octombrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a crescut cu 1,23%, in intervalul mentionat.

Benzema devine al patrulea cel mai bun marcator din Liga Campionilor

Atacantul francez Karim Benzema a inscris un gol pentru Real Madrid in meciul cu Viktoria Plzen si a urcat pe locul patru in ierarhia marcatorilor din cea mai importanta competitie a fotbalului european.

Principalul suspect din dosarul Elodia 2 a fost condamnat la 19 ani de inchisoare pentru crima. Dianu Felix, gasit vinovat de uciderea celui mai bun prieten

Felix Dianu, barbatul din Targu Carbunesti acuzat ca si-a ucis cel mai bun prieten pentru a ramane cu sotia acestuia, a fost condamnat astazi la o pedeapsa de 19 ani de inchisoare cu executare de catre Tribunalul Gorj.

Principalul suspect din dosarul Elodia 2, condamnat la 19 ani de inchisoare. Dianu Felix, gasit vinovat de uciderea celui mai bun prieten

Felix Dianu, barbatul din Targu Carbunesti acuzat ca si-a ucis cel mai bun prieten pentru a ramane cu sotia acestuia, a fost condamnat astazi la o pedeapsa de 19 ani de inchisoare cu executare de catre Tribunalul Gorj.

Vidar the vampire a cstigat Dracula Trophy, premiul pentru cel mai bun film de lungmetraj, n cadrul festivalului international de film fantastic, Dracula Film Festival, editia 2018.

Castigatorii premiilor oferite in cele patru sectiuni competitionale au fost anuntati in cadrul Galei de Decernare a Premiilor Dracula Film Festival, editia a VI-a, 2018. Gala a avut loc duminica, 21 octombrie, de la ora 18. 00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Rasturnare de situatie in cazul Elodia Ghinescu: Da, e adevarat, a aparut... Totul e acum foarte clar: Ce s-a intamplat, de fapt...

Cazul Elodia Ghinescu ramane inca unul plin de mister, iar controversele legate de presupusa crima a lui Cristian Cioaca, sotul acesteia, continua si azi, Pe 12 august august, magistratii Tribunalului.

FOTO Vicepremierul Stanescu, primit triumfal la Vaslui de prietenul cel mai bun, Dumitru Buzatu: porc la protap si elevi pusi sa-l astepte cu flori

Vicepremierul Paul Stanescu a efectuat marti, 23 octombrie, o vizita in judetul Vaslui, la care initial a fost anuntata si primul ministru Viorica Dancila. Stanescu a avut parte de o primire calduroasa la Vaslui: nefiind lipsiti copiii cu flori si un porc la protap.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )