Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cazul fetei din Sibiu care ar fi prima victima a jocului Balena Albastra, anuntat doar ca sa justifice campania lansata de Gabriela Firea si Carmen Dan

B1 B1,
Cazul fetei din Sibiu care ar fi prima victima a jocului Balena Albastra, anuntat doar ca sa justifice campania lansata de Gabriela Firea si Carmen Dan

Procurorii din Sibiu au anuntat miercuri ca o eleva din acest oras ar putea fi prima victima din Romania a jocului Balena Albastra. Acestia au sustinut ca au indicii ca fata nu a cazut de. continuă pe B1

Procurori: Adolescenta din Sibiu care a murit luna trecuta dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc juca Balena Albastra

Adolescenta in varsta de 15 ani din Sibiu care a cazut de pe acoperisul unui bloc din oras, la jumatatea lunii martie, juca Balena Albastra, iar decesul nu a fost un accident, au anuntat, miercuri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, citati de News. ro.

Adolescenta din Sibiu care a murit dupa ce a cazut de la etajul noua intrase in jocul Balena Albastra. Procurori: Act de suicid determinat de persoane ramase neidentificate

Adolescenta de 15 ani care a murit, la mijlocul lunii martie, dupa cea cazut de la etajul 9, din balconul unui bloc din municipiul Sibiu, unde incerca sa isi faca un selfie cu alti sapte.

Cazul fetei care ar fi murit jucand Balena Albastra: scenariul procurorilor este respins de toti prietenii adolescentei

Niciunul din prietenii adolescentei din Sibiu care a murit dupa ce a cazut de pe un bloc de zece etaje nu confirma ipoteza procurorilor, potrivit carora fata de 15 ani a fost impinsa la suicid jucand Balena Albastra. Un psiholog demonteaza, de asemenea, scenariul oficial, iar parintii fetei sunt consternati de acesta.

Prima victima din Romania a jocului Balena albastra! Anchetatori: O adolescenta s-a aruncat intentionat de pe un bloc

Prima victima a jocului Balena albastra din tara noastra. Anchetatorii au anuntat ca Denisa Voilean, adolescenta care s-a aruncat de pe un bloc in data de 15 martie, a facut acest gest.

Prima victima din Romania a jocului Balena albastra! Anchetatori: O adolescenta s-a aruncat intentionat de pe un bloc (FOTO)

Prima victima a jocului Balena albastra din tara noastra. Anchetatorii au anuntat ca Denisa Voilean, adolescenta care s-a aruncat de pe un bloc in data de 15 martie, a facut acest gest.

Fiul de ofiter SRI gasit mort anul trecut ar putea fi prima victima a jocului BALENA ALBASTRA din Romania

Sabin Serban, fiul de ofiter SRI gasit mort anul trecut in apartamentul in care locuia, ar putea fi victima a morbidului joc Balena albastra, noteaza Click!. Dupa noile.

Procurori: Adolescenta din Sibiu care a murit dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc turn juca Balena Albastra

Adolescenta de 15 ani din municipiul Sibiu care a murit dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc turn, la jumatatea lunii martie, juca Balena Albastra, iar decesul nu a fost un accident, au anuntat, miercuri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Educatoarea din Capitala care il facea animal pe un copil de 3 ani, sanctionata cu reducerea salariului cu 15% pentru patru luni

Educatoarea de la gradinita Scolii nr. 41 din Capitala care la jumatatea lunii februarie a fost inregistrata, cu un reportofon ascuns intr-o jucarie, in timp ce il facea pe un copil de trei ani, animal, va fi sanctionata cu reducerea salariului cu 15 la suta pentru patru luni. Decizia a fost luata de Comisia de disciplina a unitatii de invatamant, a declarat, miercuri, pentru News. ro, inspectorul scolar Stefania Manea.

SCANDAL pe aeroportul Chisinau. O femeie, luata pe sus din autocarul care urma sa o transporte spre avion (VIDEO)

Persoanele aflate pe aeroportul din Chisinau au fost martorele unei scene neobisnuite, dupa ce o femeie, pasager pe cursa Chisinau Venetia, a fost luata pe sus din autocarul care transporta pasagerii spre.

Ipoteza socanta: Fiul ofiterului SRI gasit mort, prima victima din Romania a jocului Balena Albastra

O noua ipoteza socanta isi face loc in cazul fiului ofiterului SRI, gasit mort in casa. La patru luni de la aceasta moarte care ridica multe semne de intrebari, au aparut tot mai.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )