Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cazul lui Victor Ponta a adus Romania, din nou, pe primele pagini ale presei internationale

Antena3 Antena3,
Cazul lui Victor Ponta a adus Romania, din nou, pe primele pagini ale presei internationale

Stirea ca premierul Victor Ponta este urmarit penal, iar presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia a adus din nou Romania pe primele pagini ale presei internationale. Comentatorii straini plaseaza. continuă pe Antena3

DNA cere incuviintarea urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta. Premierul l-a facut ministru pe Sova si a luat bani necuveniti de la el

Procuroarea sefa a DNA solicita incuviintarea cererii de urmarire penala pentru deputatul Victor Ponta, care in perioada in care se presupune ca a savarsit infractiunile de conflict de interese a indeplinit functia de prim-ministru, potrivit unui comunicat al institutiei.

Victor Ponta: Daca unul din Consiliul Superior al Magistraturii incalca regula, cum ma sanctioneaza ei pe mine, pe Basescu sau pe oricine altcineva? Noi suntem muritori, ei-zei

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii, care a sesizat Inspectia Judiciara pentru declaratiile sale la adresa justitiei, ca asteapta ca membrii Consiliului sa inteleaga ca nu este normal sa il sanctioneze pentru incalcarea unei reguli aplicata doar muritorilor, nu si zeilor din CSM, relateaza Mediafax. El s-a referit din nou la faptul ca este sanctionat pentru declaratii la adresa justitiei in timp ce fata de judecatorul Danilet, pe care l-a caracterizat din nou ca facand parte din gasca cu sistemul, nu exista reactii atunci cand comenteaza la TV cazuri aflate pe rolul instantei.

Victor Ponta guverneaza Romania bine. Cine sare in apararea premierului urmarit penal

PSD Constanta sare in apararea lui Victor Ponta, despre care spune ca guverneaza Romania bine. Filiala este condusa de senatorul Nicolae Moga, dupa demisia lui Radu Mazare.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 17:25 Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, azi, sa trimita solicitarea procurorului general in cazul lui Victor Ponta la Comisia juridica, aceasta urmand sa informeze cand intocmeste raportul, termenul maxim fiind de doua saptamani, a precizat secretarul Camerei, Ion Ciolacu. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Victor Ponta: Hidroelectrica va iesi din insolventa cat de curand posibil

Premierul Victor Ponta a declarat ca Hidroelectrica va iesi din insolventa cat de curand posibil. Ponta a mai spus ca acest lucru nu s-a intamplat pana acum pentru ca dosarul a fost amanat in instanta.

Mihai Voicu: Cer demisia imediata a premierului Victor Ponta pentru a evita intrarea tarii intr-o criza politica profunda

Mihai Voicu, vicepresedintele PNL, ii cere lui Victor Ponta demisia imediata din functia de prim-ministru pentru a evita intarea tarii intr-o criza politica profunda, informeaza Agerpres. Dupa ce.

Cine este procurorul Uncheselu, unul dintre lupii tineri ai DNA, care il ancheteaza pe Victor Ponta

Procurorul care lucreaza in dosarul lui Victor Ponta este unul din lupii tineri ai DNA. Pana in urma cu un an, Nicolae Jean Uncheselu era procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, unde se ocupa de infractiuni marunte cum ar fi: conducerile fara permis, furturile sau talhariile. Un dosar instrumentat de Uncheselu la Craiova a dus, insa, la condamnarea unui coleg procuror.

Dan Sova a ajuns la DNA, la scurt timp dupa plecare lui Victor Ponta

Senatorul PSD Dan Sova a ajuns la DNA, vineri, la scurt timp de la plecarea lui Victor Ponta de la sediul Directiei Anticoruptie, unde premierului s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata,.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Iohannis: Ponta mi-a spus, la Cotroceni, ca se va gandi la demisie * Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta * Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 21:39 Iohannis, despre o nominalizare a lui Predoiu: Tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile Presedintele Iohannis spune ca, in eventualitatea unei demisii a premierului Ponta, va consulta partidele si in functie de aceasta va face propunerea de premier, iar la intrebarea daca ramane la nominalizarea lui Catalin Predoiu a raspuns ca tinde sa-si pastreze si indeplineasca promisiunile. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Cum este mistificat cazul Victor Ponta in spatiul public

Dupa ce a fost pus sub urmarire penala, premierul Victor Ponta si-a gasit tot felul de alibiuri, iar liderii PSD au incercat sa explice dosarul Rovinari-Turceni ca o razbunare a sistemului. Realitatea arata exact pe dos.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )