Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cazul Sorina. Instanta va decide in 15 iulie daca fetita poate pleca din tara

Hotnews Hotnews,
 Cazul Sorina. Instanta va decide in 15 iulie daca fetita poate pleca din tara

Judecatoria Slatina ar urma sa decida in 15 iulie daca Sorina, fetita din Baia de Arama care a fost adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA, poate parasi tara impreuna cu parintii adoptivi, au anuntat vineri reprezentantii instantei. Judecatoria Slatina este a cincea instanta la care a ajuns acest dosar, deschis dupa ce procurorul general Bogdan Licu a cerut interdictie de parasire a tarii pentru Sorina. continuă pe Hotnews

Cazul Sorina. Instanta ar urma sa decida miercuri daca fetita poate pleca din tara impreuna cu parintii adoptivi

Magistratii Tribunalului Olt judeca miercuri solicitarea procurorului general de impunere a interdictiei de parasire a tarii pentru Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama luata cu mascatii de la o fosta asistenta maternala, dupa ce a fost adoptata de un cuplu de romani din SUA.

Cazul Sorina. Judecatoria Slatina va analiza luni solicitarea procurorului general privind interzicerea parasirii tarii

Judecatoria Slatina a fixat termen pentru luni, 15 iulie, in cauza privind solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonante presedintiale prin care sa fie interzisa parasirea teritoriului Romaniei.

Alina Mungiu Pippidi, despre cazul Sorina versus GRECO: Procurorii rareori gasesc ca un alt procuror greseste. Nu e nicio legatura intre mai multe garantii anticoruptie si mai putina coruptie

Politologul Alina Mungiu Pippidi a comentat, intr-un editorial publicat pe site-ul Romania Curata, situatia Sorinei, in cazul careia instanta respins cererea de revizuire a adoptiei internationale, iat.

incepand de luni, 15 iulie, Adevarul iti prezinta Alexandrina Ghica si Contele dAntraigues Constantin Gane

Titlul Alexandrina Ghica si Contele dAntraigues va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul luni, 15 iulie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 15 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

CFR SA incepe, in 15 iulie, lucrarile de reparatii si consolidare la Podul Constanta

CFR SA a anuntat, vineri, ca va incepe luni, 15 iulie, lucrarile de reparatii si consolidare la Podu.

Cazul Sorina. Adoptia fetitei de 8 ani ramane valabila. Cererea de revizuire, respinsa de instanta

Cererea de revizuire a adoptiei internationale in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama adoptata de un cuplu din SUA, a fost respinsa joi de magistratii Curtii de Apel Craiova. Adoptia ramane astfel valabila.

Cazul Sorina, pe rol, astazi, la Tribunalul Olt. Se decide daca fata poate parasi tara

Procesul in care se judeca ordonanta presedintiala emisa de procurorul general, de interzicere a parasirii tarii in cazul fetitei de 8 ani, adoptata de o familie de romani din SUA, are termen astazi la Tribunalul Olt.

Cazul Sorina. Procurorul care a luat-o pe fetita de 8 ani pentru a o duce la familia adoptiva, audiat la Sectia Speciala

Maria Piturca, procurorul care a luat-o pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, pentru a o duce la familia adoptiva, nu va fi suspendata din functie. Asa a decis Sectia pentru procurori a CSM. Piturca s-a prezentat, joi, la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie pentru audieri. in acelasi timp, solicitarea procurorului general al Romaniei de revizuire a sentintei de adoptie a fost respinsa.

Traian Basescu, despre cazul Sorina: Singurul care poate opri scandalul este presedintele Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat, joi seara, la TVR, implicarea procurorului in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama infiata de o familie din America, si a spus ca singurul care ar putea opri scandalul este presedintele Klaus Iohannis.

Cazul Sorina. Procurorul Maria Piturca, la audieri

Procurorul Maria Piturca, cea care a ridicat fetita de la Baia de Arama in cadrul unei proceduri de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )