Libnet.ro
UNICEF

21:30

CCR dezbate pe 9 decembrie constitutionalitatea articolului in baza caruia este judecat Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR dezbate pe 9 decembrie constitutionalitatea articolului in baza caruia este judecat Iohannis

Actualizare 15:42 Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis astazi sa dezbata din nou, pe 9 decembrie, articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, printre care Klaus Iohannis, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

CCR decide marti cu privire la constitutionalitatea articolului in baza caruia este judecat Iohannis

Judecatorii CCR urmeaza sa decida astazi asupra constitutionalitatii articolului in baza caruia este judecat Klaus Iohannis si dn cauza caruia risca sa ii fie interzis sa mai ocupe o functie publica timp de trei ani, daca instanta va stabili ca a fost in stare de incompatibilitate.

Alegeri prezidentiale 2014. CCR decide marti cu privire la constitutionalitatea articolului in baza caruia este judecat Iohannis

Judecatorii CCR urmeaza sa decida astazi asupra constitutionalitatii articolului in baza caruia este judecat Klaus Iohannis si dn cauza caruia risca sa ii fie interzis sa mai ocupe o functie publica timp de trei ani, daca instanta va stabili ca a fost in stare de incompatibilitate.

Curtea Constitutionala dezbate marti constitutionalitatea articolului in baza caruia ANI l-a declarat incompatibil pe Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala ar putea sa decida, marti, daca un articol de lege in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, printre care si pe candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis, este sau nu constitutional, anunta Mediafax. Respectivul articol a fost analizat de judecatorii constitutionali in 7 octombrie, cand s-a decis amanarea pronuntarii unei solutii pana la 3 noiembrie. Acest articol din legea ANI prevede ca un ales local se afla in stare de incompatibilitate daca este si reprezentant in adunarile generale ale societatilor de interes local.

Curtea Constitutionala decide marti cu privire la constitutionalitatea articolului in baza caruia este judecat Iohannis

Curtea Constitutionala CC) ar putea sa decida, marti, daca un articol de lege in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis, este sau nu constitutional. Respectivul articol a fost analizat de judecatorii constitutionali in 7 octombrie, cand s-a decis amanarea pronuntarii unei solutii pana la 4 noiembrie.

CC ar putea decide cu privire la constitutionalitatea articolului in baza caruia este judecat Iohannis

Curtea Constitutionala CC) ar putea decide astazi daca un articol de lege in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis, este sau nu constitutional.

Curtea Constitutionala ar putea sa decida, marti, cu privire la constitutionalitatea articolului in baza caruia este judecat Iohannis

Curtea Constitutionala CC) ar putea sa decida, marti, daca un articol de lege in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si candidatul la prezidentiale Klaus.

CCR va hotari marti cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a articolului in baza caruia este judecat Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a Romaniei va decide marti daca articol de lege in baza caruia Agentia Nationala de Integritate i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis, este sau nu constitutional.

Curtea Constitutionala va dezbate pe 9 decembrie articolul din legea ANI, in baza caruia este judecat Klaus Iohannis

Magistratii Curtii Constitutionale au amanat, marti, decizia privind articolul de lege in baza caruia Agentia Nationala de Integritate l-a declarat incompatibil pe candidatul ACL la alegerile prezidentaiel,.

CCR decide marti daca un articol in baza caruia Iohannis e declarat incompatibil este constitutional

Curtea Constitutionala ar putea decide marti daca un articol de lege in baza caruia ANI a declarat incompatibili mai multi alesi locali, intre care si Klaus Iohannis, este sau nu constitutional. Respectivul.

Curtea Constitutionala a amanat pentru 9 decembrie decizia privind articolul din legea ANI, in baza caruia este judecat Klaus Iohannis

Magistratii Curtii Constitutionale au amanat, marti, decizia privind articolul de lege in baza caruia Agentia Nationala de IntegritateANI) l-a declarat incompatibil pe candidatul ACL la alegerile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )