Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cea mai importanta descoperire arheologica din ultimul secol. Locul ar putea fi plin de capcane mortale

Antena3 Antena3,
Cea mai importanta descoperire arheologica din ultimul secol. Locul ar putea fi plin de capcane mortale

In urma descoperirii unui palat secret in giganticul complex funerar al primului imparat al Chinei, arheologii chinezi au emotii. Mausoleul este cea mai importanta descoperire arheologica de la identificarea. continuă pe Antena3

Harghita: Minus 21 de grade Celsius la Bucin, cea mai scazuta temperatura a iernii din judet

Cea mai scazuta temperatura a acestei ierni in judetul Harghita s-a inregistrat duminica dimineata la statia meteo Bucin - minus 21 de grade Celsius, anunta Agerpres.

Hyundai si Kia se asteapta in 2016 la cea mai slaba crestere a vanzarilor din ultimul deceniu

Cel mai mare constructor auto sud-coreean, Hyundai Motor, si subsidiara sa, Kia Motors Corp. , au estimat, luni, ca in 2016 vanzarile lor combinate vor inregistra cea mai slaba crestere din ultimul deceniu, pe fondul reducerii cererii pe piata din China si a aprecierii monedei sud-coreene, relateaza AFP.

Femeia care a revolutionat scoala. Maica Smara, cea mai buna prietena a Veronicai Micle, educatoarea poporului

Cea mai buna prietena a Veronicai Micle, Smaranda Gheorghiu, personaj ilustru in galeria intelectualitatii romanesti, a ramas in constiinta nationala drept Maica Smara, asa cum a numit-o amica sa de suflet. Militanta ferventa a drepturilor pentru femei, fiind chiar una dintre fondatoarele miscarii feministe din Romania, Smaranda este o importanta poeta, autoare de piese de teatru, traducatoare si prozatoare.

Avertizare de ninsori si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis luni dimineata avertizare de ninsori, precipitatii mixte si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii.

Regiunea Bucuresti-Ilfov a avut cea mai mare pondere, de 21,8%, din exportul tarii

Regiunea Bucuresti-Ilfov a avut, in primele opt luni din 2015, cea mai mare pondere in exportul tarii noastre, de 21,8%, fiind urmata de Regiunea Vest 17,1%), Regiunea Sud-Muntenia 15,7%), Regiunea Centru 14,1%), potrivit datelor Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA).

Deputatii au cheltuit sume colosale pentru deplasarile in strainatate. Care a fost cea mai scumpa vizita

In mai putin de un an deputatii au cheltuit peste 2 milioane de lei pentru deplasarile in strainatate, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul. Cea mai scumpa vizita a costat peste.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri in 2015

Antena 3 a fost cel mai urmarit post informativ din Romania pe parcursul anului 2015, conform cifrelor furnizate de catre Kantar Media. Cu o medie de 2 puncte de rating si 8. 4% market share, Antena 3 a condus clasamentul.

Deficitul balantei comerciale va fi mult mai adanc decat cel din ultimii ani

2016 va fi primul an in care va creste deficitul balantei comerciale cu mult mai mult decat cel din ultimii patru-cinci ani, ne-a spus Mihai Ionescu, secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR).

Cum poate fi oprit valul de scriitori din puscarii. De ce o sesizare la Curtea Constitutionala este cea mai buna solutie

Exista cel putin trei solutii pentru a stopa valul de scriitori din puscarii care produc opere stiintifice pe banda rulanta pentru a scapa de inchsiosare, dar numai una din ele ar putea face inutila munca celor aproape 200 de puscariasi care deja au scris 400 de carti si spera intr-o reducere de pedeapsa, au explicat pentru HotNews. ro experti in drept. Potrivit acestora, o sesizare la Curtea Constitutionala a articolului din legea executarii pedepselor care prevede o scurtare cu 30 de zile a pedepsei in cazul scrierii unor carti ar avea sanse mari sa fie aprobata din cauza caracterului imprevizibil al legii si a lipsei de proceduri clare in stabilirea caracterului stiintific. Alte doua posibilitati sunt modificarea legii prin ordonanta de urgenta sau prin proiect de lege in Parlament, insa noile reguli ar dispune doar pentru viitor iar cei 200 de scriitori ar putea beneficia de opera lor stiintifica.

Doua sate din cea mai nordica comuna a tarii dispar

Doua sate din comuna botosaneana Paltinis ar putea disparea complet ca urmare a depopularii, a declarat miercuri, pentru Agerpres, primarul Costel Romanescu. Potrivit acestuia, numarul familiilor din satele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )