Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avertizare de ninsori si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii

Adevărul Adevărul,
Avertizare de ninsori si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis luni dimineata avertizare de ninsori, precipitatii mixte si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii. continuă pe Adevărul

Avertizare meteo: Codul galben de NINSOARE se prelungeste in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o noua avertizare meteo de ninsoare, precipitatii mixte si depuneri de polei, ce va intra in vigoare luni, la ora 18. 00 si va fi valabila pana marti, la ora 12.

Cea mai mare diferenta de audienta intre Antena 1 si Pro TV, inregistrata de Anul Nou: Revelionul lui Dan Negru, audienta de 10 ori mai mare

Revelionul lui Dan Negru, al 16-lea consecutiv prezentat de omul de televiziune, a inregistrat cea mai mare audienta in noaptea de Anul Nou, la mare distanta fata de celelalte posturi TV. Programul difuzat de Antena 1 in noaptea de Revelion a inregistrat o audienta de zece ori mai mare fata de principalul concurent, Pro Tv, scriePaginademedia. ro.

Regiunea Bucuresti-Ilfov a avut cea mai mare pondere, de 21,8%, din exportul tarii

Regiunea Bucuresti-Ilfov a avut, in primele opt luni din 2015, cea mai mare pondere in exportul tarii noastre, de 21,8%, fiind urmata de Regiunea Vest 17,1%), Regiunea Sud-Muntenia 15,7%), Regiunea Centru 14,1%), potrivit datelor Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA).

Revelionul Antena 1 cu Dan Negru - cea mai mare cota de piata din ultimii zece ani, pe comercial

Revelionul starurilor 2016, prezentat de Dan Negru, a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public, la diferenta zdrobitoare fata de concurenta si a reusit sa atraga cel mai mare.

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1, cifre de zece ori mai mari decat Pro TV in audiente: cea mai mare diferenta din istorie dintre cele doua posturi

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1 a inregistrat cifre de audienta de zece ori mai mari decat Pro TV, aceasta fiind cea mai mare diferenta dintre cele doua posturi.

Dacia a vandut anul trecut 100.000 de automobile pe cea mai mare piata a sa: Franta

Dacia a vandut anul trecut 100. 000 de unitati pe piata franceza, inregistrand un recul de 5% fata de 2014, arata datele organizatiei franceze CCFA. Vanzarile de masini noi in Franta au avansat cu 6%, Hyundai si MINI avand cele mai mari cresteri procentuale. Grupurile auto franceze au 57% din piata totala, iar grupul Volkswagen - implicat in uriasul scandal al emisiilor - are 12%.

Cea mai mare problema de sanatate a Romaniei in 2016

Raportul oficial care confirma toate semnalele de alarma trase in ultimii ani de cativa medici si jurnalisti onestia fost publicat de Ministerul Sanatatii in saptamana dintre Craciun si Revelion. In ciuda anumitor trompete TV care au incercat sa cosmetizeze debandada, realitatea nu mai poate fi negata. Una dintre cele mai serioase probleme de sanatate publica la nivel european este astazi complet scapata de sub control in Romania. Iar rusinea noastra colectiva este ca a fost nevoie de o tragedie ca sa-i dam atentie.

La pranz cu managerul care nu se fereste sa mearga in costum pe bicicleta: Emigratia, cea mai mare problema de retentie

L-am intalnit pe Andrew Pierson la pranz in restaurantul Trattoria Buongiorno si timp de aproape doua ore am discutat despre pozitionarea Romania ca o capitala in Europa de sud-est, fenomenul emigrarii din Romania, dar si despre parcuri, trafic si.

Sa revenim cu picioarele pe pamant. 2016 se anunta un an tumultuos pentru o mare parte a lumii

Anul 2016 se anunta unul tumultuos pentru o mare parte a lumii, in contextul in care SUA si Rusia sunt blocate intr-un impas aparent fara iesire, nationalismul este in plina ascensiune in Europa, iar tot mai.

Hyundai si Kia se asteapta in 2016 la cea mai slaba crestere a vanzarilor din ultimul deceniu

Cel mai mare constructor auto sud-coreean, Hyundai Motor, si subsidiara sa, Kia Motors Corp. , au estimat, luni, ca in 2016 vanzarile lor combinate vor inregistra cea mai slaba crestere din ultimul deceniu, pe fondul reducerii cererii pe piata din China si a aprecierii monedei sud-coreene, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )