Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cea mai mare chirie solicitata in Dolj pentru un teren este de 10.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare chirie solicitata in Dolj pentru un teren este de 10.000 de euro

Cea mai mare chirie solicitata in judetul Dolj pentru un teren este de 10. 000 de euro pe luna. Impozitul pe care il plateste la stat persoana fizica este de 51. 840 de lei. continuă pe Adevărul

Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Pruna. Cea mai mare pensie din Justitie este de 41.000 de lei, nu 100.000, cat afirmase

Niciun magistrat din Romania - judecator sau procuror - nu primeste o pensie de serviciu de peste 100. 000 lei, cum afirmase in urma cu cateva zile Ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Oficialii ai Casei de Pensii din Romania au declarat pentru Stirile Pro TV ca cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41. 000 de lei. Surse din Ministerul Justitiei au explicat anterior pentru HotNews. ro care a fost mecanismul prin care anumiti magistrati au ajuns sa incaseze legal pensii de 1 miliard de lei vechi fiecare 22. 000 euro).

Cea mai mare comuna din Romania, cu peste 30.000 de locuitori, are propriul serviciu de evidenta a persoanelor

Cea mai mare comuna din Romania - Floresti din judetul Cluj - va avea peste o saptamana propriul Serviciu Public de Evidenta a Persoanelor. Serviciul va deservi 30. 279 de cetateni ai comunei Floresti si ai satelor apartinatoare, care nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze in Cluj-Napoca pentru obtinerea unui nou act de identitate.

Informare meteo: Ploile revin in cea mai mare parte a tarii. La munte, lapovita si ninsoare

Meteorologii anunta alte trei zile de vant, ploi si ninsori la munte, incepand cu dimineta zile de marti, 11 octombrie. Ploile vor fi abundente la inceput in jumatatea sudica a teritoriului, iar incepand din a doua parte a zilei de marti mai ales in est, sud-est si la munte.

Cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia si-a filmat reclama la Sighisoara

Reclama pentru cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia s-a filmat la noi in tara, la Sighisoara, potrivit sighisoaraonline. com. Migros este cea mai mare companie de retail din Elvetia, cel mai.

Publicitate excelenta a Romaniei peste hotare: Cel mai mare lant de supermarket din Elevetia si-a filmat reclama in Sighisoara (VIDEO)

Migros, cea mai mare companie de retail din Elvetia, a fost filmata la Sighisoara. Onoarea pentru oras si pentru tara noastra este cu atat mai mare cu cat compania face parte dintre cei mai mari.

Cea mai puternica lovitura incasata de Samsung: sud-coreenii au oprit definitiv productia modelului Galaxy Note 7

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, a anuntat ca opreste definitiv productia modelului Galaxy Note 7, din cauza unor noi probleme de calitate, a declarat o sursa apropiata dosarului, citata de New York Times si data.

Cea mai buna ciorba de dovlecei cu rosii

Ne bucuram mai mereu de gustul unei ciorbe fierbinti, aburinde asezata pe masa. Pentru cea mai buna ciorba de dovlecei cu rosii ai nevoie de legume proaspete, ierburi la fel de proaspete si aromate si un strop de parmezan, daca este pe gustul tau.

Romania, calificata la editia din 2018 a Solar Decathlon, cea mai prestigioasa competitie internationala pentru locuinte sustenabile, din nou in prima liga mondiala a inovatiei in constructii

Dupa participarea din 2012 la Madrid cu proiectul PRISPA si cea din 2014 la Versailles cu proiectul EFdeN, Romania reuseste calificarea la editia din 2018 a Solar Decathlon, cea mai prestigioasa competitie internationala pentru locuinte sustenabile. Concursul va avea loc in Dubai unde echipa de studenti romani va concura alaturi de 22 echipe din 16 tari, de pe 4 continente. Echipele calificate in finala competitiei au fost anuntate oficial in cadrul World Green Economy Summit WGES), care a avut loc pe 5-6 Octombrie 2016, la Dubai International Convention and Exhibition Centre. Fiecare propunere inscrisa in competitie a avut de acoperit 4 dimensiuni: concept; plan de management; strategie de finantare si integrarea in curicula universitara. in competitia Solar Decathlon participa echipe din toata lumea, care trebuie sa proiecteze si sa construiasca locuinte solare 100% electrice.

Cea mai buna prajitura cu ananas si frisca

Cauti cel mai bun desert? Ce-ai zice de cea mai buna prajitura cu ananas si frisca? Ce-ai zice de una dintre cele mai rapide prajituri care va fi mancata la fel de repede? Trebuie sa faci mai multa, pentru ca sigur vei avea nevoie pentru a potoli poftele celor apropiati.

Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Andreea Balan a nascut. Artista, cea mai implinita femeie cand si-a strans fetita in brate (FOTO)

Andreea Balan este cea mai fericita mamica dupa ce duminica si-a strans pentru prima data copilul in brate. Cantareata a nascut cu o zi inainte de cat era anuntat. Andreea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )