Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai mare comuna din Romania va avea in centru o ferma de pui. Localnic: Trebuie sa ne punem masca de gaze

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare comuna din Romania va avea in centru o ferma de pui. Localnic: Trebuie sa ne punem masca de gaze

In centrul celei mai mari comune din Romania, Floresti, judetul Cluj, care are circa 38. 000 de locuitori, se va redeschide o ferma agricola cu capacitatea de 176. 000 de pui. Localnicii sunt nemultumiti ca astfel se va reveni la situatia precedenta: miros insuportabil si amenintarea unor boli. Agentia pentru Protectia Mediului sustine ca nu este pusa in pericol sanatatea oamenilor. continuă pe Adevărul

Cea mai mare comuna din Romania va avea in centru o ferma de pui. Trebuie sa ne punem masca de gaze

In centrul celei mai mari comune din Romania, Floresti, judetul Cluj, care are circa 38. 000 de locuitori, se va redeschide o ferma agricola cu capacitatea de 176. 000 de pui. Localnicii sunt nemultumiti ca astfel se va reveni la situatia precedenta: miros insuportabil si amenintarea unor boli. Agentia pentru Protectia Mediului sustine ca nu este pusa in pericol sanatatea oamenilor.

Cea mai mare moschee din Suedia, incendiata

Cea mai mare moschee siita din Suedia, situata in periferia capitalei Stockholm, a fost devastata in noaptea de duminica spre luni de un incendiu declansat, cel mai probabil, de o mana criminala, potrivit politiei suedeze, citata de AFP.

Cel mai mare strand din Romania, Litoralul vestului, se deschide pe 1 mai

Cel mai mare strand din Romania si al doilea strand ca marime din Europa situat langa o apa curgatoare isi va deschide portile pe data de 1 mai. Noutatea sezonului este ca zona comerciala a strandului a devenit loc de promenada.

Incendiu la cea mai mare moschee siita din Suedia

Cea mai mare moschee siita din Suedia a fost cuprinsa de flacari in cursul noptii de duminica spre luni, iar politia privilegiaza ipoteza unui act intentionat, potrivit site-ului thelocal. se.

Zakynthos, cea mai populara insula din Marea Ionica

Paradis cu ape de safir si plaje idilice, Zakynthos este una dintre destinatiile pe care trebuie sa le descoperi vara aceasta, intr-un sejur de poveste de la Europa Travel, cel mai mare turoperator low-cost.

Anthony Bourdain, despre cea mai mare greseala pe care o faci cand pregatesti friptura la gratar

Faimosul chef si realizator tv Anthony Bourdain tocmai si-a lansat o noua carte, Appetites, despre care a vorbit cu Marc Maron, evidentiind in discutie si unele dintre cele mai mari greseli pe care le fac oa.

AROGANTE pe litoral! Cine este MILIONARUL care a semnat cea mai mare nota de plata! Suma este COLOSALA

Petrecaretii din Mamaia nu se uita la bani cand vine vorba de distractie. Milionarii au spart sute de mii de lei in cluburile de fite. Iar petrecerile vor continua si astazi, spre bucuria patronilor de.

A murit cel mai batran om din lume. Avea 146 de ani

Un barbat din Indonezia care pretindea ca are 146 de ani, fiind considerat cel mai batran om din lume, a murit in satul sau din Central Java. Potrivit documentelor sale, Sodimedjo, cunoscut si sub.

Business report: Hatisul gospodaresc, intre haos si revolutie. Ce spun expertii; Luna mai vine cu schimbari majore pentru toti soferii. Cea mai mare surpriza vine de la RCA; Sase oferte surpriza pentru preluarea Marfin Bank. Rusii vor sa reintre pe piata

Retragerile de numerar de la banci in Romania si UE devin gratuite pentru conturile de baza, potrivit unui proiect al ANPC. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatrorilor a venit cu. Fost sef de vama in Giurgiu ajunge sef peste baronesa de Rothschild, in CA Electrica. Gicu Iorga, numit recent in functia de.

Faze Tari: O actrita din Cambodgia are interdictie din partea guvernului sa apara la tv pentru ca este prea sexy; Ea e cea mai flexibila femeie din lume! Isi poate rasuci mana la 720 de grade; O scrisoarea pierduta o jumatate de secol a fost livrata la d

Motivul stupid pentru care banca a refuzat sa-i dea card unei batrane ca sa-si incaseze pensia. Am trait ca un animal Maria Felix din Mexic s-a nascut in. Un cercetator reputat sustine ca extraterestrii ar fi putut exista pe Pamant cu miliarde de ani inainte de aparitia oamenilor. Un cercetator din Statele Unite ale Americii sustine ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )