Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cea mai mare cruce montata vreodata pe o biserica din Romania

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare cruce montata vreodata pe o biserica din Romania

Protopopiatul Ortodox din Satu Mare a dat 36. 000 de euro pentru o cruce poleita cu aur ca sa o monteze pe o biserica. Aceasta este cea mai mare cruce pusa vreodata pe vreo biserica din tara. continuă pe Adevărul

Revelionul lui Oprescu, imortalizat in cea mai mare fotografie de grup

Cea mai mare poza de grup va fi facuta de Revelion in Piata Constitutiei in cadrul petrecerii organizate din fonduri publice de Primaria Capitalei, potrivit unui comunicat emis de ArCub.

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la listarea companiei pe bursa

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la debutul pe bursa de la New York, la inceputul lunii noiembrie, dupa ce firma Macquarie Capital a inrautatit recomandarea catre investitori privind titlurile companiei, avertizand ca actiunile au ajuns prea departe, prea repede.

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la listarea companiei pe bursa

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la debutul pe bursa de la New York, la inceputul lunii noiembrie, dupa ce firma Macquarie Capital a inrautatit recomandarea catre investitori privind.

Mechel a raportat o pierdere de 2,2 miliarde dolari la 9 luni, cea mai mare din ultimul deceniu

Grupul rus Mechel a raportat o pierdere de 2,25 miliarde de dolari pentru primele noua luni din acest an, cea mai mare din ultimii 10 ani, potrivit datelor Bloomberg, cauzata in principal de deteriorarea situatiei economice, scrie Mediafax.

China ar urma sa devina cea mai mare economie a lumii

China ar urma sa devina cea mai mare economie din lume in 2028, potrivit unui studiu publicat ieri, relateaza agentia chineza de presa Xinhua.

Elizabeta Samara, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013

Elizabeta Samara CS Farul Constanta), medaliata cu argint impreuna cu echipa si cu bronz in proba de dublu mixt la Campionatele Europene, a fost desemnata, vineri, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din.

Elizabeta Samara, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013.

Sportiva Elizabeta Samara CS Farul Constanta), medaliata cu argint impreuna cu echipa si cu bronz in proba de dublu mixt la Campionatele Europene, a fost desemnata, vineri, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013, informeaza Mediafax. Samara a fost urmata in aceasta ierarhie de Bernandette Szocs CSM Bistrita) si Daniela Dodean CSM Arad). Pe urmatoarele pozitii s-au clasat Andrei Filimon CS Topspin Constanta), Adina Diaconu CSS Slatina), Irina Ciobanu LPS Slatina), .

Audi investeste 22 miliarde euro pentru a deveni cel mai mare constructor de automobile

Constructorul de automobile Audi, divizia de lux a grupului german Volkswagen, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa investeasca 22 de miliarde de euro in perioada 2014 - 2018, pentru a ocupa pozitia de cel mai mare constructor mondial de automobile de lux, arata Mediafax, citand Bloomberg.

Margareta Timofti: Cea mai mare surpriza pe care mi-a facut-o sotul a fost sa devina presedinte

Margareta Timofti a povestit pentru Adevarul cum i s-a schimbat viata din martie 2012. Prima doamna a vorbit despre ce inseamna Sarbatorile de Iarna pentru familia prezidentiala si ce implica participarea sa la diferite evenimente caritabile.

Bursa din SUA a deschis indecis

Bursa din Statele Unite ale Americii SUA) a deschis indecis sedinta de tranzactionare de azi, inainte de publicarea unor date privind evolutia pietei imobiliare, iar indicele S and P 500 ar putea inregistra cea mai mare crestere anuala incepand din 1997, potrivit Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )