Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cea mai mica fosila de pui de pasare te va surprinde

Playtech Playtech,
Cea mai mica fosila de pui de pasare te va surprinde

Oamenii de stiinta au descoperit una dintre cele mai mici fosile care apartinea unui pui de pasare. Puiul a trait acum 127 milioane de ani si a apartinut unui grup de pasari primitive care au trait in era dinozaurilor. Fosilele pasarilor din aceasta perioada sunt extrem de rare, fosilele puilor fiind cele mai deosebite. Cercetatorii []. continuă pe Playtech

FOTO VIDEO A inceput Arctic Ultra, cea mai dura competitie din lume, cu patru romani la start. Tibi Useriu a trecut Cercul Polar pe primul loc

Cea mai dura competitie din lume, 6633 Arctic Ultra a inceput joi seara, 8 martie, la ora 20. 30 ora Romaniei), in nordul inghetat al Canadei, in apropiere de Cercul Polar. La start s-au aflat patru romani: Tibi Useriu, Avram Iancu, Polgar Levente si Florentina Iofcea. Tibi Useriu conduce inca de la inceput competitia.

8 MARTIE. Cea mai puternica rugaciune pentru mame

Peste doua zile este 8 Martie, ziua mamei, cea mai importanta fiinta pentru noi. Pentru a le dovedi cat de mult le iubim, este aproape obligatoriu sa spunem, pentru ele, urmatoarea rugaciune. Dumnezeule,.

Cum POZEAZA Carina, cea mai SEXY asistenta din lume! A iNCINS imaginatia tuturor barbatilor! Imagini INTERZISE cardiacilor ( FOTO)

Carina Linn are doar 23 de ani si este considerata cea mai sexy asistenta medicala din Taiwan. Ea ar putea rivaliza cu orice fotomodel celebru, contul sau de Instagram fiind urmarit de peste 180. 000 de persoane,.

Cea mai inedita casatorie! S-au insurat pe un ghetar in Antarctica!

Atunci cand isi imagineaza nunta, majoritatea cuplurilor au adesea in cap o locatie calduroasa si o multime de prieteni si membri ai familiei alaturi. Ei bine, Brian Patrick Flynn si Hollis Smith ne demonstreaza ca exista si exceptii.

Noua Zeelanda a incheiat cea mai calduroasa vara inregistrata vreodata

Locuitorii din Noua Zeelanda au avut parte de cea mai calduroasa vara din istoria inregistrarilor meteorologice din aceasta tara, informeaza DPA, citata de Agerpres.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

Nord-vestul Bulgariei ramane cea mai saraca regiune din Europa/ Romania intra in top cu partea de nord-est

Cea mai saraca regiune din UE ramane partea de nord-vest a Bulgariei, cu un PIB pe cap de locuitor de 29% din nivelul mediu al Uniunii, arata datele Eurostat. In urma acestei regiuni se afla Mayotte din Franta 33%), partea de centru-nord si centru-sud din Bulgaria cate 34%), precum si partea de nord-est a Romaniei 36%), potrivit Duma, citata de Rador.

Cea mai usoara metoda de pierdere in greutate, potrivit cercetatorilor japonezi

Dupa studii care au durat aproximativ cinci ani, in care au fost analizate profilurile a zeci de mii de voluntari, oamenii de stiinta din Japoniaau ajuns la concluzia ca unul din factorii care duc la obezitate este viteza cu care oamenii mananca.

Cea mai usoara metoda de pierdere in greutate, potrivit cercetatorilor japonezi

Dupa studii care au durat aproximativ cinci ani, in care au fost analizate profilurile a zeci de mii de voluntari, oamenii de stiinta din Japoniaau ajuns la concluzia ca unul din factorii care duc la.

Electrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Electrica EL) au inregistrat un avans de 3,16%, in perioada 28 februarie - 7 martie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT, de la Bursa de Valori Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )