Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai puternica economie din Europa isi aduce aurul in tara

Antena3 Antena3,
Cea mai puternica economie din Europa isi aduce aurul in tara

Germania a finalizat, mai devreme decat anticipa, repatrierea unei cantitati de 300 de tone din rezerva sa de aur depozitata in SUA, in conformitate cu planul sau de a recupera o parte din. continuă pe Antena3

Cea mai scumpa ciocolata din lume! Se gaseste numai in cateva magazine din lume

Daca vreti sa degustati cea mai fina ciocolata din lume trebuie sa faceti economii. Si asta pentru ca nu oricine isi permite o asa delicatesa. Acesta este cel mai scump desert din lume! O singura.

S-a casatorit cea mai sexi ciobanita din Gorj (FOTO)

Valeria Cherciu, cea mai sexi ciobanita din Gorj, s-a casatorit weekend-ul trecut cu un politist de frontiera. Nunta a avut locla Radosi, Gorj, unde a fost amplasat un cort luxos, iar petrecerea a fost pe m.

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. O bomba uriasa din Al Doilea Razboi Mondial a fost dezamorsata

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. Peste 60. 000 de oameni s-au intors, duminica, la casele lor dupa ce o bomba din cel de-al Doilea Razboi.

Economia zonei euro poate inregistra cea mai rapida crestere din ultimul deceniu

Economia zonei euro poate inregistra cea mai rapida crestere economica din ultimul deceniu, chiar daca avansul serviciilor a incetinit in august la cel mai scazut ritm de la inceputul anului, conform datelor publicate azi de IHS Markit.

Radu Banciu, dupa Franta 0-0 Luxemburg: Dupa ce a trait cea mai mare umilinta din istoria natioanalei, Didier Deschamps a mai avut o drama cand s-a trezit si a vazut ca e tot 0-0 (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri marea supriza de duminica seara din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Dupa ce a batut clar pe Olanda cu 4-0.

Cum este mentinuta atentia soferilor pe cea mai lunga sosea din lume - FOTO

Un drum foarte lung, fara curbe, fara gropi sau pericole poate fi foarte periculos. Asta pentru ca intervine plictiseala si monotonia, iar riscul de a dormi la volan este foarte mare. in Australia exista.

Prezenta acestui mascarici e un dezastru pentru Romania. E cea mai penibila perioada din istoria nationalei. Cornel Dinu lanseaza ATACURI DURE dupa meciul cu Armenia

Fostul selectioner, Cornel Dinu, a facut praf clasa sportiva romana intr-un interviu, dupa meciul Romania Armenia, incheiat cu 1-0. E un comportament al unor.

Tara care a fost votata ca fiind cea mai frumoasa din lume

Cititorii ghidurilor de calatorie Rough Guide au ales Scotia drept cea mai frumoasa tara din lume, informeaza The Independent si Metro. Potrivit lui Malcolm Roughead, director executiv al.

Romania a inregistrat in iulie a doua cea mai mare crestere a vanzarilor cu amanuntul din UE

Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere a vanzarilor cu amanuntul din UE in iulie, de 8,8%, fata de iulie 2016. Avansul in UE a fost de 2,7%, in zona euro de 2,6%, potrivit datelor publicate azi de biroul european de statiatica, Eurostat.

Cel mai bun hairstylist din Romania in 2017 va fi anuntat in luna noiembrie la Bucuresti

Cel mai bun hairstylist al noii generatii de specialisti din Romania va fi desemnat la Bucuresti in luna noiembrie in urma unei preselectii riguroase si a unor probe de tehnica si creativitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )