Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai relaxanta melodie din lume. Elimina stresul in doar cateva minute (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai relaxanta melodie din lume. Elimina stresul in doar cateva minute (VIDEO)

Weightless, piesa grupului Marconi Union, a fost declarata cea mai relaxanta melodie, in virtutea efectelor observate asupra a 40 de voluntari. Un studiu stiintific. continuă pe B1

Cea mai mare biserica din lume, in pericol din cauza celor care urineaza la baza ei

Domul din Ulm, biserica evanghelica-luterana, situata in sudul Germaniei, este considerata cea mai inalta biserica din lume, depasind 160 de metri inatime. Cladirea s-a confruntat, de-a.

E GRASA SI VULGARA, dar e cea mai DORITA femeie din lume (FOTO)

Fotomodelul Kate Upton a fost recent victima unor atacuri din partea unui site pro-anorexie. Acesta a criticat-o pe blonda dupa ce a aparut intr-o reclama la burgeri si a scris ca ar fi grasa.

Faze tari: O americanca sustine ca o sticla plina cu sos era posedata si a atacat-o in locuinta ei;Vor sa se cunune pe cea mai inalta macara din lume;A fost la un pas de moarte dupa ce a fost muscat de o vietate iubita de toata lumea

S-a laudat pe internet ca are un corp cu 0% grasime, insa nu s-a asteptat la reactiile care au urmat. O americanca bodybuilder nu se astepta la. Facea sex in masina cu iubita lui, cand cineva a batut in geam. Si-a tras repede pantalonii pe el. Cand a vazut cine se uita la el, a inlemnit. Scene incredibile in China, unde un barbat a fost.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, test drive cu unul dintre cele mai puternice sedanuri din lume

Alfa Romeo Giulia, inlocuitorul fostului 159 a fost adus pe circuitul de viteza de la Motorpark Adancata pentru a putea fi condus sportiv, intrucat acesta reprezinta cel mai bun mod de a face cunostiinta cu unul dintre cele mai rapide sedanuri din lume.

Topul celor mai relaxante melodii din lume: care este piesa ce reduce stresul mai mult decat o face un masaj sau mersul pe jos VIDEO

Neurologii britanici au identificat cea mai relaxanta melodie din lume, dovedind in cadrul unui studiu ca piesa respectiva reduce stresul si este mai benefica decat o sedinta de masaj sau o cana cu ceai. Va prezentam in continuare topul complet al celor mai relaxante melodii.

FOTOMODELUL cu cei mai frumosi SANI din lume, protest inedit impotriva lui TRUMP (FOTO)

Vedetele din SUA au fost extrem de vocale dupa alegerile prin care Donald Trump a fost desemnat noul presedinte. Lady Gaga a protestat pe strada, iar Miley Cyrus s-a filmat plangand in hohote, iar fe.

California, a sasea cea mai mare economie din lume, ar putea iesi din Statele Unite dupa victoria lui Trump

Interesul cu privire la iesirea Californiei din Statele Unite a crescut considerabil dupa victoria inregistrata in alegerile prezidentiale de Donald Trump. Campania Yes California sprijina un referendum pentru declararea independentei.

Tarile cu cei mai multi cetateni dependenti de alcool din lume: romanii si moldovenii, printre primele locuri

Cand vine vorba de relatia cu alcoolul, Marea Britanie nu se descurca atat de bine. Cu toate acestea, Marea Britanie nu este tara cu cei mai multi oameni dependenti de alcool. Potrivit datelor oferite de Organizatia Mondiala de Sanatate, tara in care este consumata cea mai mare cantitate de alcool pur este Belarus, in timp ce Romania si Moldova se situeaza intre primele cinci pozitii.

Cum a pierdut cel mai bogat om din Mexic 5,1 miliarde de dolari din cauza lui Trump

Victoria lui Donald Trump la prezidentialele din SUA a starnit rumoare in intreaga lume. Pe unii i-a costat victoria magnatului miliarde de dolari. Spre exemplu, cea mai bogata persoana din Mexic.

VIDEO Pizza, cel mai trist urs polar din lume, mutat temporar dintr-un mall din China

Cel mai trist urs polar din lume, numit Pizza, a fost mutat temporar din mall-ul chinezesc in care era tinut si putea fi admirat intr-o vitrina, in rezervatia oceanica in care s-a nascut, dupa ce un filmulet in care se vad conditiile in care era tinut a circulat pe internet, starnind indignarea a milioane de oameni, informeaza BBC.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )