Libnet.ro
UNICEF

19:30

CEC imprumuta 10 milioane euro de la FEI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEC imprumuta 10 milioane euro de la FEI

CEC Bank a semnat cu Fondul European de Investitii FEI) un acord de finantare si garantare cu partajarea riscurilor, in cadrul initiativei JEREMIE Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises), valoarea totala disponibila pentru noile imprumuturi fiind de 10 milioane euro, in echivalent lei, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

CFR Marfa a castigat cu 10 milioane de euro o licitatie pentru transportul carbunelui la Complexul Energetic Hunedoara

CFR Marfa a fost desemnat castigatorul unei licitatii organizata de CE Hunedoara pentru transportul carbunelui, oferind un pret de aproximativ 44 milioane lei 10 milioane de euro), au declarat surse din sectorul feroviar, citate de Mediafax.

CEC Bank va credita IMM-urile cu 10 mil. euro dupa un acord cu FEI

CEC Bank a incheiat un acord cu Fondul European de Investitii FEI), in valoare de 10 milioane de euro, pentru a finanta companiile mici si mijlocii IMM) prin programul Jeremie al Comisiei Europene.

Deficitul comercial a crescut cu peste 117 milioane euro in primele cinci luni

Deficitul comercial FOB-CIF a fost de 10211,1 milioane lei 2285,3 milioane euro) in primele cinci luni ale anului, mai mare cu 744,3 milioane lei 117,6 milioane euro) decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica.

Cererea de proiecte de 200 milioane euro pentru dezvoltarea economiei sociale, lansata pe 28 iulie

Propunerile de proiecte pentru contractarea finantarilor de 200 milioane euro pentru dezvoltarea economiei sociale vor putea fi incarcate in sistemul Action Web in perioada 28 iulie-11 august, conform prevederilor documentelor publicate astazi in Monitorul Oficial.

Afaceristul Gelu Iancu si 10 angajati de la BCR Alba Iulia, trimisi in judecata de DNA. Prejudiciul depaseste 11 milioane euro

Omul de afaceri Gelu Iancu a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu. Alaturi de controversatul om de afaceri au mai fost deferiti justitiei 10 angajati ai BCR Alba Iulia, fosti angajati ai miliardarului si alti oameni de afaceri. Dosarul a fost instrumentat de DNA, Serviciul Teritorial Alba Iulia. in total, rechizitoriul cuprinde 28 de inculpati. Prejudiciul depaseste 11 milioane de euro.

Lichiditate de peste 25,9 milioane euro pe bursa, datorita Electrica

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat, vineri, o lichiditate de 113,10 milioane lei 25,76 milioane euro), toti indicii bursei fiind in scadere.

Lichiditate de peste 9 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 39. 352,03 lei 9. 056,47 euro).

Exporturi de bauturi si tutun de peste 157 milioane euro

Tara noastra a exportat, in primul trimestru al acestui an, bauturi si tutun in valoare de 157,2 milioane euro, cu 25,8 milioane euro peste nivelul din perioada similara a anului 2013, potrivit buletinului statistic lunar publicat de Institutul National de Statistica INS).

ANI - 6,9 milioane euro intr-un sistem IT

Agentia Nationala de Integritate ANI) a selectat consortiul format din Siveco, UTI Grup, SAP si Computer Sharing pentru furnizarea unui sistem IT de prevenire a conflictelor de interese in domeniul achizitiilor publice, contractul ridicandu-se la 30,41 milioane de lei, cu TVA inclusa 6,9 milioane euro).

ANI - 6,9 milioane euro intr-un sistem IT

Agentia Nationala de Integritate ANI) a selectat consortiul format din Siveco, UTI Grup, SAP si Computer Sharing pentru furnizarea unui sistem IT de prevenire a conflictelor de interese in domeniul achizitiilor publice, contractul ridicandu-se la 30,41 milioane de lei, cu TVA inclusa 6,9 milioane euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )