Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cei care fac miscare dupa 4 ore de studiu retin cu 10% mai multe informatii

Adevărul Adevărul,
Cei care fac miscare dupa 4 ore de studiu retin cu 10% mai multe informatii

Un studiu olandez arata ca persoanele care fac o pauza de exercitii fizice dupa 4 ore de studiu pot retine cu 10% mai multe informatii noi fata de acelea care nu fac miscare deloc sau fac sport imediat dupa ce au terminat de invatat. continuă pe Adevărul

Proiect legislativ: Doar cei care au numai cetatenia romana pot candida la un fotoliu de parlamentar

Alegerile parlamentare din Romania vor avea o noutate. Potrivit unei initiative legislative, alegerile din toamna vor fi mai riguroasa. Astfel ca,cei care au cetatenie dublanu vor putea candida.

Ce patesc cei care nu mai pot achita ratele la creditul Prima Casa

Cei care nu mai pot achita ratele la creditul luat prin Prima Casa nu vor fi dati afara din locuinta. Este proiectul deputatului Zamfir, initiatorul legii Darii in plata, act normativ care nu ii.

Cei care au convocat referendumul trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana

Cei care au convocat referendumul din Marea Britanie trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana, a declarat purtatorul de cuvant al executivului comunitar, Margaritis Schinas, care a fost intrebat care vor fi pentru Comisia Europeana consecintele politice ale votului privind Brexitul, potrivit unor surse din presa.

Suntem multi cei care pierdem in urma Brexit-ului

Daca Marea Britanie va iesi din UE, ramane de vazut, este de parere fost ministru al Energiei, Razvan Nicolescu, Executive Lead Advisor la Deloitte, care a atras atentia ca, in situatia in care Brexitul se va finaliza, vom fi multi cei care vom pierde.

Si-a facut o poza la abdomen si toata lumea a crezut ca e gravida! Ce s-a intamplat la 12 ore cu burta ei dupa ce a postat fotografia

Tiffany Brien are 26 de ani si este fitness blogger din Irlanda. Ea obisnuieste sa posteze pe pagina ei de Facebook poze motivationale si mesaje incurajatoare pentru toti cei care vor slabeasca. Dupa ce a urcat o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )