Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cei mai apreciati europarlamentari romani

Adevărul Adevărul,
Cei mai apreciati europarlamentari romani

Cei mai apreciati europarlamentari romani. Reprezentantii Romaniei in Parlamentul European au fost in ultimii ani prezente constante in topul eurodeputatilor premiati pentru activitatea lor in diverse domenii, de la lupta impotriva coruptiei pana la teme ce tin de imbunatatirea sistemelor de sanatate din tarile UE. continuă pe Adevărul

Adrian Stanciu, Smartree: Cei nascuti dupa 90 sunt cei mai dispusi sa lucreze astazi in Bucuresti, maine in Cluj, poimaine in Praga

Desi inca cei mai multi angajati lucreaza de la birou, 4 din 5 mai exact, exista totusi si persoane care ar lucra oricand de oriunde: cei nascuti dupa anii 039;90, a declarat Adrian Stanciu, CEO Smartree in cadrul conferintei HR 2. 0, eveniment organizat.

Unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului iese din scena

Lumea fotbalului va fi mai saraca fara unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului, un model de eleganta atat in timpul carierei cat si dupa.

Danezii sunt cei mai fericiti oameni din lume. Pe ce loc se afla romanii?

Cei mai fericiti oameni traiesc in Danemarca, se arata intr-un studiu realizat de Universitatea americana Columbia.

(P) Lets Talk ORGANIZATIONAL- cu si despre cei mai buni in HR

Preocuparea pentru dezvoltarea oamenilor trece pe primul loc in HR. Companiile care investesc in salariati sunt mai profitabile. De aceea, fiecare departament de HR cauta cele mai bune solutii pentru dezvoltarea angajatilor. La evenimentul Lets.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )