Libnet.ro
UNICEF

18:00

(P) Lets Talk ORGANIZATIONAL- cu si despre cei mai buni in HR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) Lets Talk ORGANIZATIONAL- cu si despre cei mai buni in HR

Preocuparea pentru dezvoltarea oamenilor trece pe primul loc in HR. Companiile care investesc in salariati sunt mai profitabile. De aceea, fiecare departament de HR cauta cele mai bune solutii pentru dezvoltarea angajatilor. La evenimentul Lets. continuă pe Wall-Street Ro

Pompierii militari galateni, cei mai buni din tara pe terenul de fotbal. Cum s-au impus in competitia nationala

Sunt asi atat pe terenul de joc, dar si atunci cand sunt solicitati sa intervina intr-o situatie de urgenta. Pompierii militari galateni au castigat astfel nu doar respectul comunitatii, ci si al colegilor din tara, pe care i-au invins la competitiile organizate de IGSU.

Adrian Stanciu, Smartree: Cei nascuti dupa 90 sunt cei mai dispusi sa lucreze astazi in Bucuresti, maine in Cluj, poimaine in Praga

Desi inca cei mai multi angajati lucreaza de la birou, 4 din 5 mai exact, exista totusi si persoane care ar lucra oricand de oriunde: cei nascuti dupa anii 039;90, a declarat Adrian Stanciu, CEO Smartree in cadrul conferintei HR 2. 0, eveniment organizat.

Danezii sunt cei mai fericiti oameni din lume. Pe ce loc se afla romanii?

Cei mai fericiti oameni traiesc in Danemarca, se arata intr-un studiu realizat de Universitatea americana Columbia.

Topul tarilor cu cei mai fericiti oameni. Ce loc ocupa Romania

In fruntea topului din 2016 al tarilor cu cei mai fericiti oameni se afla Danemarca, urmata de Elvetia si Islanda.

Presedintele Iohannis si DNA si-au crescut aparitiile in presa; Udrea si Basescu, cei mai criticati politicieni

Presedintele Klaus Iohannis, Directia Nationala Anticoruptie DNA) si Parlamentul au castigat cel mai mult la capitolul vizibilitate in mass-media, in 2015, fara a-l devansa, insa, pe Victor Ponta, potrivit uneia dintre concluziile studiului comandat de Konrad Adenauer-Stiftung KAS) si realizat de Institutul de cercetari Market Links.

Cei mai vanati candidati in 2016: cat castiga developerii si vorbitorii de limbi rare

Topul celor mai cautati angajati in acest an este compus din specialistii din domeniul IT si de vorbitorii de limbi straine rare, iar salariile acordate acestor categorii ajung si la 3. 000 de euro. RO iti prezinta salariile castigate de.

Acest roman are 24 de ani si este unul dintre cei mai temuti hackeri din lume

Un tanar din Bucuresti se afla in spatele unora dintre cele mai cunoscute operatiuni de hacking din ultimii ani. in anul 2012, Team GhostShell s-a ocupat de unele dintre cele mai mediatizate infractiuni online din acea perioada. Printre tintele grupului de hackeri s-au numarat FBI-ul, NASA, Pentagonul, dar si diverse organizatii din Rusia, unde nu [].

Adevarul despre cea mai frumoasa prezentatoare meteo din lume. Ce acuzatii i s-au adus si cum a raspuns

Yanet Garcia, 24 de ani, a fost desemnata pe buna dreptate- una dintre cele mai sexy prezentatoare meteo din lume. Cum era de asteptat, odata cu popularitatea au venit si barfele, gurile rele.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )