Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cei mai gospodari ialomiteni, premiati la Ziua Recoltei 2019

Adevărul Adevărul,
Cei mai gospodari ialomiteni, premiati la Ziua Recoltei 2019

Lucretia Began a fost desemnata Gospodarul anului 2019. Festivitatea de premiere a producatorilor agricoli din acest an a adus pe scena din Piata Agroalimentara cei mai harnici ialomiteni, care muncesc pamantul din zori si pana la apusul soarelui. continuă pe Adevărul

Cei mai gospodari ialomiteni, premiati la Zilele recoltei. Vizitatorii, asteptati cu must si friptura la gratar

In perioada 5-6 octombrie 2019, in Piata Agroalimentara din Slobozia, va avea loc traditionala manifestare a toamnei Zilele Recoltei 2019, organizata de Primaria Municipiului Slobozia in parteneriat cu SC Servicii Publice SRL si Directia Educatie, Cultura si Tineret Slobozia.

HOROSCOP. Cei mai buni vecini in functie de semnul zodiacal

Cei mai buni vecini in functie de semnul zodiacal. HOROSCOPRac Racii sunt niste vecini minunati, tocmai pentru ca au capacitatea de a fi gazde excelente, mai ales in preajma sarbatorilor.

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai sarcastici nativi din zodiac

Taur, Gemeni, Scorpion si Varsator, acestea sunt cele mai sarcastice semne zodiacale. Desi sarcasmul este o caracteristica a acestor patru semne zodiacale, modul in care il folosesc este diferit. Taur:.

Angajatii din domeniul financiar, cei mai interesati sa-si schimbe jobul in luna septembrie - studiu

In luna septembrie a acestui an, interesul candidatilor de a-si schimba locul de munca a crescut, companiile inregistrand cu 15% mai multe aplicari la joburi comparativ cu luna august. in acelasi timp, volumul total de aplicari pentru un alt job a crescut cu 17% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit BestJobs.

NYT: Cei mai buni si cei mai straluciti? Nu intotdeauna pentru posturile de conducere din UE

Un oficial si-a vopsit fata in negru. Altul nu a putut raspunde la intrebari de baza despre portofoliul sau. Un al treilea a fost acuzat de folosirea gresita a fondurilor publice in timpul detinerii functiei si este inca in cercetare. Politici dezonorati? Nu chiar. Este posibil ca toti trei sa fie responsabili de domenii majore de politici din Europa, pentru urmatoarea jumatate de deceniu, potrivit New York Times, citat de Rador.

Tatarusanu a ramas fara antrenor. Unul dintre cei mai slabi tehnicieni ai lui Lyon, demis

Olympique Lyon, grupare la care evolueaza portarul Ciprian Tatarusanu, l-a dat afara pe antrenorul b.

Gheorghe Hagi dupa victoria cu CFR: Am vandut cei mai buni oameni si suntem acolo in fata

Atitudinea unui om multumita afisata de Gheorghe Hagi dupa victoria obtinuta de Viitorul, duminica seara, pe teren propriu contra campioanei CFR Cluj, scor 3-1.

SPECIAL Mina Minovici. De ce a distrus Ceausescu institutul creat de unul dintre cei mai apreciati medici legisti din lume

Doctorul Mina Minovici a infiintat, in 1892, prima institutie de medicina legala din Romania. Cladirea a cazut in comunism, insa stiinta, nu. Institutul National de Medicina Legala a vazut tragediile recente ale Romaniei: moartea a sute de oameni la Revolutie, accidentul aviatic de la Balotesti, incendiul din clubul Colectiv si crimele de la Caracal.

Cei mai fertili si potenti barbati de pe planeta. Cum au reusit sa aiba sute de copii, unii conceputi la varste inaintate

In lume, de-a lungul timpului, au fost barbati care au batut recordul la facut copii. Au fost atat de fertili incat au ajuns sa aiba si cate 200 de progenituri, unii conceputi la varste venerabile. Majoritatea sunt din tarile africane sau din lumea araba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )