Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cei mai puternici oameni din Romania au scris pe bilete numele viitorului premier: Florin Citu

România Liberă România Liberă,
Cei mai puternici oameni din Romania au scris pe bilete numele viitorului premier: Florin Citu

Actualul ministru al Finantelor, Florin Citu, este candidatul pe care liberalii ii vor prim-ministru. continuă pe România Liberă

Ugur Sahin, fondatorul BioNTech, a ajuns printre cei mai bogati oameni din lume. Ce avere are

Ugur Sahin, cofondator al companiei biofarmaceutice germane BioNTech, care a dezvoltat impreuna cu Pfizer vaccinul anti-Covid-19, este unul dintre cei mai bogati 500 de oameni din lume, avand o avere estimata la.

Numarul pacientilor internati la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, a scazut la jumatate in timpul pandemiei

Internarile la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania, au scazut la jumatate comparativ cu anul trecut - 27. 838 de pacienti, in scadere cu aproximativ 50% fata de anul 2019, cand numarul celor internati in regim continuu a fost de 50. 647 - anunta reprezentantii unitatii medicale. in ceea ce priveste spitalizarile de zi, numarul acestora s-a ridicat la 51. 430 de pacienti, comparativ cu anul anterior, cand s-au inregistrat 81. 981 de pacienti.

Noul pariu al fotbalului romanesc. Nu si-a luat BAC-ul, dar e peste Hagi si Stanciu. Poate fi cel mai scump transfer din Romania

FCSB este lider in Liga 1, iar cele mai importante produse export ale lui Gigi Becali stralucesc. in afara de Florinel Coman si Dennis Man, inca un jucator ar pleca pe multi bani in strainatate. Este vorba de.

Topul celor mai verificate domenii de afaceri din Romania

Antreprenorii si managerii din Romania sunt tot mai preocupati de capacitatea de plata si riscul de insolventa pentru toti clientii si furnizorii actuali, dar si pentru cei pe care ii prospecteaza. Numarul verificarilor in randul firmelor din Romania s-a dublat in contextul pandemiei, potrivit datelor din platforma Termene. ro.

Se cauta forta de munca inainte de Sarbatori. Care sunt cei mai cautati angajati

Perioada de sarbatori este una grea pentru multi romani ramasi fara servici, din cauza pandemiei. Multi au ajuns in somaj tehnic, iar altii au ajuns cu buzunarele goale. Conform unui studiu, zilele acestea se cauta forta de munca, ceea ce este o veste buna. Vestea este foarte buna, mai ales pentru romanii aflati intr-o astfel .

Italia, in doliu: A murit Paolo Rossi, unul dintre cei mai prolifici atacanti din istorie

Tragedii pe banda, pe final de an, in lumea sportului-rege: dupa Maradona 60 de ani) si fostul selectioner al Argentinei, Alejandro Sabella 66 de ani), s-a stins inca un nume urias.

Vesti bune pentru soferii din Romania. Cum vor gasi locuri de parcare mai repede

Intr-un oras ca Bucurestiul cu aproape 2 milioane de locuitori, locurile de parcare sunt clar o problema. Lipsa parcarilor, sau a locurilor de parcare a generat, nu de putine ori, adevarate polemici, fie politice fie sociale. O echipa de dezvoltatori au venit in intampinarea romanilor, si au creat o aplicatie de parking-sharing, denumita yeParking. Locurile .

Cantaretul din Romania care a fost jefuit in mijlocul strazii. Momente tulburatoare prin care a trecut

Un celebru cantaret din Romania a trecut prin momente tulburatoare. Acesta a fost jefuit in mijlocul strazii. Vedeta a ramas socata cand si-a vazut masina fara roti! Un cantaret din Romania, jefuit in plina strada Din ce in ce mai multe persoane se plang despre faptul ca nu isi mai pot lasa masina in siguranta .

Anuntul diminetii pentru elevii din Romania. E oficial, cat vor mai face cursuri online

Guvernul a decis, luni, ca scolile si gradinitele sa functioneze online inca doua saptamani, pana in 23 decembrie. Dupa aceasta data, elevii din Romania intra in vacanta de iarna, asa ca institutiile raman inchise pana cel putin la 11 ianuarie. DOCUMENT: Cursurile online continua. Scolile si gradinitele raman inchise Potrivit hotararii adoptate luni seara de .

Unde vor fi deschise cele mai noi facultati din Romania. Candidatii se vor putea inscrie de vara viitoare

Cea mai noua universitate, de stat, din Romania se va deschide, cel mai probabil, vara viitoare la Botosani. Este de fapt o extensie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza si va avea specializari precum Litere, Informatica, Drept sau Administratie Publica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )